slm.yeni bir sorunum var orjinal fifa07 yle ilgili patchleri indirdim bunlar toplam 3tane ancak 1 tanesi çalıştı.1.si fifa07pace.exe dosyasını istiyor.bu ne nerde bulunur??
2.siyse şu hatayı weriyor::
resmi yakınlaştırmayı unutmayın
FİFA 07 oyun hataları
dosya içerikleri tutmuyo dio ama anlayamadım nie verdi bu sorunu türkçe yama filan mı var acaba?
hyr
yeni kurdum ama nese sorunu kendim çözdüm yeni bi şey sorcam.oyunu yükledim kurdum ama.kayıt oldum.mesela bi adamla maç yapcam ekranın sol alt köşesinde loading yazıo.bazen adamla maç yapabilioz bazen o siyah ekrandan bi süre sora ea ın introsuna geçioz ordanda başladığımız online menüsüne???.sorun bendemi gerekli patchleri kurdum hallettim ama belkide öle zannediyorum fifa07 orjinale sahip olan ve özellikle adminlerimizin yardmını istiyorum
onu bilmem ama eger arkadaşlarında da varsa 07 hamachi ağı kurun aranızda oynayın hiç sorun oolmuyor
arkadaşlar orjinal fifa 07 oyununda patchleri nasıl yükleyeceğim pathofneo ile aynı sorun var dosyayı bulamıyor yardım ederseniz sevinirim
targa o kdr yardımcı olsum bi teşekkürü esirgedin aşk olsn
millet su sorunu bizede anlatin be, patch'i bende kuramiyorum.
hatta sadece kisi kisi anlatmayinda. burada ortaya anlatin herkes ogrensin. Fifa 07'nin Patch dosyasi nasil kurulur.
adesinden indiriyorum dosyalari ama kurmaya calisinca "Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file connects do not match." diye bir hata veriyor
bu arada klasik soru gelebilri. oyun orjinal mi diye. evet oyun orjinal, diger sorunuz baska bir yama kurdun mu olabilir. hayir direk fifa 2007'i kurdum uzerine patch'i kurmaya calisiyorum ama olmuyor. lutfen soruyo soru ile ki bezdiri soru ile karsilik vermeyin. biliyorsaniz. soyleyse soyle yap boyleyse boyle yap diyerek anlatiniz
tabii sölerim ben sorunumu çözdüm.ilk önce en iyisi oyunu temiz temiz baştan kur nolurnolmaz.sora ea a com a kayıt ol(online oynaman için gerekli)sora play online yap bi kaç yazı çıkcak ok next fln de ordaki patchi kur start fln çıkar zaten.onu kurduktan sora play online anamenüsüne dönüon şimdi asıl gerekli olan patchleri yüklemeni sölüo.ve indirdiğin patchlerin oyunun bilmediğim bi sürümüyle uyumlu olması gerekio.bunu öğremek için :başlat/çalıştır yerine regedit yaz ok de.sorahkey local machine/software/easports/fifa07 tıkla sağ pencerede region yazısının karşısındaki yazan kısım senin resmi siteden indirip kuracağın patchin adıdır. sora indirdikten sora kur oyna online nickim dgkngs beklerim yaparız bi maç:)