arkadaşlar verdiğim karar doğrultusunda sanırım modların buna bir itirazı yok..girmek isteyen arkadaşlar bana pm atabilir...girecek kişi sayısı belli değildir..ne kadar çok o kadar zevkli olur..
arkadaşlar ödül falan yok...pm falan atmayın bunun için....
FİFA 08 turnuvası..
- 1
- 2
Fifa2008 korsan vardır di mi piaysa da
Benim pc kaldırır herhalde birde O/C eklersem az kasar
İntel PD 945 3.4 (3.74 yapabilirim)
1 Gb 533 Mhz (560 mhz yapabilrim)
Geforce 6200 TC ekran kartı (memory 495 core 590 yaparım)
P5LD2-VM SE anakart oyunlarda işe yaramıyor zaten
Bıravo kesinikle süper olur.
XxXDaRKoXxXFifa2008 korsan vardır di mi piaysa dayoksa hemen göndereyim....senin sistemin kaldırmaz mı ya...benim arkadaşın FX5200 le bile kaldırıyor...Benim pc kaldırır herhalde birde O/C eklersem az kasar
XxXDaRKoXxXFifa2008 korsan vardır di mi piaysa daPff kaldırır tabi fifa gibi bir oyunu..Benim pc kaldırır herhalde birde O/C eklersem az kasar
Ayrıca işlemci saat hızı o kadar belirleyici değil.. 3.74 yapmanın anlamı olmaz ki 3.4 bile çok yüksek bir ama ilk belirleyici değil.. İşlemcinin seni belki 3 sene daha götürür.. Ben 2.4 Northwood 478pin'i 5 sene kullanmışsam..Ama gelin orjinal PES 2008 alın oynayalım.. Fifa'da hiçbir türlü yokum.. Yaparsanız takip eder, kazananı tebrik ederim o kadar..
forumdan sadece ikimizde var sanırım orjinal PES2008 CEM abi....varsa onu da yaparız ama orjinal PES2008 CRYSİS gibi çok satılmamıştır veya alan olmamıştır bizim forumdan...
ayrıca zaten şampiyon sen olursun CEM ABİ
CU_GS7Valla keşke iPod almasaydım.XxXDaRKoXxXFifa2008 korsan vardır di mi piaysa daPff kaldırır tabi fifa gibi bir oyunu..Benim pc kaldırır herhalde birde O/C eklersem az kasar
Ayrıca işlemci saat hızı o kadar belirleyici değil.. 3.74 yapmanın anlamı olmaz ki 3.4 bile çok yüksek bir ama ilk belirleyici değil.. İşlemcinin seni belki 3 sene daha götürür.. Ben 2.4 Northwood 478pin'i 5 sene kullanmışsam..Ama gelin orjinal PES 2008 alın oynayalım.. Fifa'da hiçbir türlü yokum.. Yaparsanız takip eder, kazananı tebrik ederim o kadar..
babam müjdeyi verdi dün akşam.Yılbaşında bir 50 lik daha vercek eğer şartlar uyumlu olursa 100 lük vercek.
o zaman 125 Ytl olcaktı ekran kartını satıp 8600Gt alırdım
XxXDaRKoXxXCU_GS7ben ya sana ya sword e ben yeni aldığımda satcam x1550 mi??Valla keşke iPod almasaydım.XxXDaRKoXxXFifa2008 korsan vardır di mi piaysa daPff kaldırır tabi fifa gibi bir oyunu..Benim pc kaldırır herhalde birde O/C eklersem az kasar
babam müjdeyi verdi dün akşam.Yılbaşında bir 50 lik daha vercek eğer şartlar uyumlu olursa 100 lük vercek.
o zaman 125 Ytl olcaktı ekran kartını satıp 8600Gt alırdım
Erden ya seninki yada X1650XT ikisinden biri olacak ama.
konunun amacını degiştirme sende turnuvamızı yapalım.:)
peki..modları bekliyorum...bende canımız sıkılmasın diye muhabbet açtım....
Konunun amacını degiştirmeden bekleyelim.
en kısa zamanda yazarlar mod abilerde:)
MOD abilerim cevaplarınızı bekliyoruz..
Moderatör değilim ama kişisel görüşümü belirtiyim..:
"CHIP Online Fifa 2008 turnuvası" şeklinde olacağını ve bu organizasyona isim olarak yardımcı olacağını düşünmüyorsunuz heralde..
Yani siz aranızda bir turnuva yapın, istiyorsanız.. Sonra CHIP forumda bulunup da turnuvaya katılanlar arasında Fifa 2008 şampiyonu şu kişi oldu.. Maç skoru şöyledi (veya screenshotlar) diye konu açarsınız tamamdır.. Buna itiraz falan olamaz..
Ama ilk cümlemdeki gibi bir beklentiniz mi var, ben anlamadım.. Eğer öyleyse bu işin oluru yok bence..
sadece CHIP ONLİNE arasında turnuva yapılmasına izin veriyorlar mı onu sorucaktık?sonra kilitlenir kendi kendinize iş yapıyorsunuz diye...
modlar izin verirse garantiye alırız...üye olduğum forumlarda yapılan böyle turnuvalarda modlardan vede adminlerden izin alındı....
Yani kısacası cem abi chip online olarak isim kullanmıyoruz sadece chip onlinede bulunan 16-20 yaş arası arkadaşlarla aramızda oynuyacagız.
bir sakıncası olur mu diye merak ettik sadec soralım dedik.
Evet arkadşlar modlar galiba buna karşı çıkmıyorlar erdemle karar verdik bizimle oynamak isteyen olursa erdeme veya bana özelden mesaj atarbilirsiniz.
Ayrıca ödül yoktur sadece eğlencesine
valla 07 benim bilgisayarımda yok..fifa08 almak o kadar zor olmasa gerek...
Alması zor değilde biz turnavayı 2008 olarak düzenledik oynamak isteyen buyursun.
heralde oynamak isteyen yok...daha katılım olmadı sadece 2 kişi var oda ben ve swordmaster_65..inşallah katılım artar da güzel bir turnuva yaparız....
Galiba olmucak erdem baksana kimse tınmıyor bile
s.a kardeşler turnuvaya ben varım katılmak isterim isterseniz selametle
mod lar destek lütfen
zotops.a kardeşler turnuvaya ben varım katılmak isterim isterseniz selametlemodlar itiraz etmiyor gibi görünüyor...onun için başvurularınızı özelden alacağım...
mod lar destek lütfen
- 1
- 2