fifa 2010 ne zaman çıkıyor tarih belli mi artık yeni oyun lazım:(
fifa 10
kesinlikle.yeni oyunlar şart artık. 2 ekimde çıkıyor fifa. 1 ay önceden de demosu çıksa... eh işte idare ederiz.
evet çıksında artık bi güzel oynasak
duyduğuma göre serinin en güzel oyunuymuş artık gelsin
tmm PES 2009 güzel ama fifa kadar pro. deil adamlar topu göremiyor dün gece 2 ye kadar sade PES oynadım ama yetersiz gerçekten
benim için her ikisinin de 2010 u çıksın ikiside bizim için yeni oyun birbirinden güzel yanları da kötü yanları var
tercih kullaıcının
Fifa 1 oyunda pes i siler ama yapmıyor akıl alacak gibi değil (Pc version) pes in lüksü seyircilerin ayağa kalkması şampiyonlar ligi müziği teması futbolcu isimleri vs bunlar zor şeyler değil ama fifada bunları göremeyince arada kalıyoruz çünki pes te de kariyer modu namına hiç bişey yok fifaya bakıldığındada
2010 da gelsin artık 2009 da grafik sorunları öldürdü beni şimdiki sistemimde takılıyor annamadım gitti gıcık oldum gel 2010 geeel :)
2009 'la atılım yapacaklardı ... grafiklerle pesi yakalayıp lisanslı liglerle pesi ezeceklerdi......
oyunun köklü olması önemli değil bence konami kısa sürede süper bir kitle topladı kendine. ama madem konu fifa 2010 çıksın bakalım onu da deneriz, oynarız birkaç gün ...