Merhaba arkadaşlar ben xp yükledikten sonra bazı hatalar aldım.Bu hataların çözümlerini buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.
mrvcp100.dll,mrcvr100.dll,d3d9_49.dll ve d3d9_43.dll hatalarının çözümleri şunlardır:
mrvcp100.dll ve mrvcr100.dll hatalarının çözümü fifa 14 dosyasını açın ctrl+f ye basın ve oraya ilk önce mrvcp100.dll yazın ve cıkan 400 kusur kb lik dosyayı masaüstüne kopyalayın mrvcr100.dll içinde aynı işlemi yapın o da 700 kusur kb olmalı.Daha sonra masaüstündeki dosyaları kesip c:/Windows/system ve c:/windows/system32 nin içine atın.Bu işlem tamam.
Simdi d3d9_49.dll ve d3d9_43.dll hatalarının çözümü ise çok basit directx 9.0c yi bilgisayarınıza yükledikten sonra system 32 ye gelip system 32 deki klasörler hariç bütün dosyaları kopyalayıp systeme yapıştırın ve gelen bütün sorulara evet diyin.
Son olarak E001 hatası,bu hatanın çözümü çok basit fifa setup a girip pencere modunu ayarlayın ve oyuna girişi yapın.
Ayrıca bazı oyunlardan hata almamak için C: nin içine Belgelerim adlı bir klasör oluşturun.Daha sonra masaüstü veya başlattaki belgelerime sağ tıklayın özellikler diyin konuma tıklayın C: deki belgelerimi seçin ve taşı diyin artık herhangi bir oyunda blegelerim nedeniyle bir hata almanız mumkum olmayacaktır.
Umarım yararlı olmuştur.İyi forumlar.Bir teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar