arkadaslar bi nostalji yapıyım dedim fifa 2002 kurdum ya zangoc oyun tutturdu bi hata raporu tam maca giricek ses geliyo tak atıyo w xp ye uyumsuz diyolar ama oynıyanlar varmış her şeyi denedim directx 8.1 kurdum uyumluluğu w 2000 yaptım olmuyo bi çözüm bilen varsa sölesin çok makbule gecicek.
fifa 2002 nostalji faciası :D
yok abi dünya kupası acılıyo bu normal fifa 2002 uyuz etti beni acılmıyo lanet şey bende dünya kupasını kurdum şimi onu oynuyom fifa 2002 de hayat yok :D dünya kupasındada görüntü facia ya cok bozuk eski diye sanırım :D
Ben Eskiden Leptopumda Oynardım Leptopda sanırım Wista Yüklüydü takır takır çalışıyodu Uyumluluk modunu değiştir belki düzelir Çünkü ben 30 liraya aldıgım oyunu Diablo 2 Uyumluluk sorunu yüzünden oynayamadım şimdi oynayabiliyorum bilgisayarımda onun için Wista ve 7yi sevmiyorum :)
https://www.chip.com.tr/forum/fifa-2002-yardim_t7592.html arkadaşın hatasıda böyle sanırım internetten baktım çoğu kişi bu hatayı alıyomuş boşver sen fifa 2002yi devam et Dünya Kupasına :)
3d setuptan 1280 yaptım ayarı oldu güzel bi oyun dünya kupası gayet iyi ama normal fifa da arastırdım xp de calısmıyomus uyumluluk felan işe yaramıyo oyunda bi hata var oynamak istiyosak 98 kurmak lazım onuda yapamam valla :D 2002 world cup iyi rüstü nün kurtarıslar süper :D fifa 2010 a ble 1000 basar ne varsa eskilerde var :D.
valla indir 3d setuptan fulle görüntüyü cok eğlenceli oluyo gol sevincleri acayip golü atan adam sanki dünyayı kurtarmıs gibi haraketler hehe :D bende cd var taaa ilk cıktıgında aldıydım ama ozaman pentium 1 işlemcili pc vardı acmadıydı oynamak bu güne kısmetmiş.