arkadaşlar 2007yi dvd den yükledim ama -please insert play disk....yazıyor ne yapmam gerekli bilen varsa lütfen cevaplasın.
full yükledim yine aynı[V]
fifa 2007 yardımı
eğer cd siz oynamak istiyorsanız bildiğim kadarıyla fıfa2007 cd siz oynanmıyor hatta cd siz oynamak için programı bile var
fazla anlamam ama geliba dvd n bozuk yani cd yoksa ole bi sorun yok bende dvd kulanıyom tabi sorun korsan olması değilse........
çok basit mdf dosyaları ve daemon tools ile cd siz oynayabilirsin crack istiyorsan pm at :))
Arkadaşım sen fifa2007 yi yükledikten sonra crack dosyasını o klasöre kopyaladınmı?
Daemon toolsu kur sonra fifa 2007nin alcohol programından image'ini al sonra daemon tools sanal bi dvd rom oluşturur sağ alt köşedekidaemon tools'a sağ tıkla maaunt image olması lazım ordan oluşturduğun image'ı hedef göster cd varmış gibi oyna bol gollü maçlar
O dediğini yapmasına hiç gerek yok internette fifa 2007 yi cd siz oynamak için küçük bir crack var onu yüklüyorsun o kadar. Sonra cd siz oynayabiliyorsun. Ben yaptım oldu.
ozkanmusluO dediğini yapmasına hiç gerek yok internette fifa 2007 yi cd siz oynamak için küçük bir crack var onu yüklüyorsun o kadar. Sonra cd siz oynayabiliyorsun. Ben yaptım oldu.
Eski bir FİFA fanatiği olarak sana tavsiyem....
PES oynaman.... Bana da CU_GS7 tavsiye etmişti...
gerçekten çok büyük farklar var...
o gün bugundür.. (yaklaşık 5-6 ay filan) fifa oynamıyorum...
tavsiyemdir...
saygılar...
arkadasım arama motoruna fifa 07 no dvd crack yaz oradan indir
aslında yapacağın işlem dvd nin imajı sanal dvd oluşturmak için deamon tool programı lazım imajı deamon toola göstermen yeterli sanal dvd sürücüde fifa2007 görünüyorsa hadi haırlı fifa oynamalar
Herkese Teşekkür ederim arkadaşlar.dvd imajı nasıl oluyor bizahmet biri açıklar mı?
Deaman tools kullanmadım hiç onnun için soruyorum
Cd siz oynanıyor o oyun ben yükledim ama sildim bir kaç saatten sonra neden derseniz oyun güzel ama 3 gb yer kaplıyor pes 5 oynuyorum oyun 700 mb kaplıyor.
Birde pes 5 teki surat görünümü oldukça iyi ben bir bakışta oyuncuları sayabiyorum ama fifa 2007 de admın suratını ilk defa görmüş gibi bakıyorum robınho sanki kel bir kız gibi yapmışlar görünüm olrak pes 5 daha iyi hemde daha az yer kaplıyor
FİFA 2007 DVD İLE OYNAMAN GEREKİYOR YOK BEN HERSEFERİNDE DVD TAKAMAM DİYORSON SANAL SÜRÜCÜ OLUŞTURABİLECEĞİN PROGRAMLAR ARAMALISIN KOLAY GELSİN...
crackledim. direk dvd takılı iken çalışmadı.Daemon tools nasıl kullanılır bilmiyorum.pcs dosyası nerde.açık adresi varmı ?.
galiba bu dvd de bir sorun var gibime geliyor benim.Zaten pes6 oyunum var gayet güzel ama fifanın teknik direktörlük özelliği daha iyi imiş onun için merak eyledim oni. herkese teşekkür ederim