fifa 2008 oynamayan arkadaşlarım hiç mereklanmayın internet cafede oynadım fifa 2007 nin hemen hemen aynısı
1-2 değişiklik yapmışlar o kadar bide çok zor olmuş oyun oyucular biraz daha canlı olmuş o kadar bence hiç uğraşmamışlar sizin yorumlarınızzı bekliyorum.....
fifa 2008 oynadım
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
193 mesaj
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj
PEDEfifa 2008 oynamayan arkadaşlarım hiç mereklanmayın internet cafede oynadım fifa 2007 nin hemen hemen aynısıtam sürümünü oynamadan yorum yapmak yanlış olur.pesten iyi olmayacağı geçmiş örneklere bakılarak söylenebilir tabi.
1-2 değişiklik yapmışlar o kadar bide çok zor olmuş oyun oyucular biraz daha canlı olmuş o kadar bence hiç uğraşmamışlar sizin yorumlarınızzı bekliyorum.....
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
EA daha anlayamadı o oyun motoruyla keyifle oynanabilir 1 futbol oyunu yapılamıyor, olmuyor..
PES 2008 orjinal alın..Online keyfini yaşayın..Türk server'ımız da olacak, daha ne olsun; gelecek oyunlardsa Türkçe dil desteği bile olursa şaşırmayın.. Ama bunlar olsun istiyorsak böyle oyunları bari orjinal alalım..
Taze Üye
2 mesaj
çok kötü olduğunu söylemeliyim, fifa 07 çok daha güzel bence fifa 08 den oyun zorlaşmış ve hiç estetik bir yönü kalmamış 3/10...
Yıllanmış Üye
518 mesaj
PEDEfifa 2008 oynamayan arkadaşlarım hiç mereklanmayın internet cafede oynadım fifa 2007 nin hemen hemen aynısıInternet cafelerin çoğunda saçma bi oyun türemiş arkadaşın biri saçma bi yama yapmış transferleri fln yapmış fifa 07 nin 07 lerini de 08 yapmış...Onu oynamış olmayasın...Fifa'dan çok şey beklemiorum tabi ama İzmirde 4-5 internet cafe bana aynı şeyi yutturmaya kalkınca artık şüphelenir oldum
polat_mertpes 2008 nsıl biriyi oyun ya
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
polat_mertpes 2008 nsıl birOrjinal almaya değecek 1 oyun..polat_mertoyun sitesi verirmisinwww.gamershell.polat_mertfifa 2008 nasıl bir oyun güKötü..Çocuk oyunu..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 02 Ekim 2007 13:51
Yıllanmış Üye
719 mesaj
pes2008 demosunu oynadım adamlar çok komik koşuyor
Son Düzenleme: aytacali ~ 06 Ekim 2007 11:33