EA Sports'un Resmi web sitesinde Fifa 2010'un ilk videosu yayınlandı!
Videoda oyundaki yenilikler ve oynayış sistemi anlatılmış.Daha ekran görünrüleri gelmeden videosunun gelmesi beni şaşırtı.Bakalım bu sene PES-FİFA rekabeti nasıl sonuçlanacak!
Fifa 2010 İlk Video!
- 1
- 2
dil kısmında turkceyı yıne goremedık.grafik olarak pes le kapısamıyor malesef fıfa
grafık olarak kapısamıyor mu :D hangı versyon ıcın soyledın bunu :D bırde bı cok gorsel ve vıdeo yayınlandı haber gec geldı heralde oyun ıcı vıdeo bıle geldı en son :S
Pes Fifa'yı Top diye Oynuyor. :)
Fifa'nın 2007'den sonra adam gibi oyunu yok, bozdu. Sadece tranfer yapıp kakalıyorlar millete.
pes ın bıseyle oynadıgı yok konsolda fıfa cok cok daha ustun ve gercekcı.
soylemlerın pc ıcınse elbette lafım yok.
grafik v.sden çok pes in inandırıcılığı oyun zorluğu v.s daha iyi.. fifa 2005 lerde felan en son oynamıştım ondan sonra pes e geçtim.. orta sahadan her vurduğu gol olurmu bi insanın? :D fifada oluyo
Bence FIFA 'nın yanına PESS asla gelemez. Grafik olarak da, oyun motoru olarak da.. Özellikle kaleci efeklerine dikkat edin Pessin ne kadar geride olduğunu fark edeceksiniz. Ama tabiiki tercih ve zevk meselesi. Ben Fifa diyorum.
FIFA 10 mutlaka 09'dan iyi olmak zorunda yoksa gerçekten PES ezip geçecek PES 10 ile.
ekran kartını hazır etsende bısey olmaz cunku pc ıcın konsol kalıtesınde yapmadıkları ıcın pek heycanlanmıyorum ıns onumuzdekı senelerde akıllarıbaslarına gelır de pc ye adam gıbı yaparlar.
sistem gereksinimi de açıklanmış pek de iyi olmamış fifa büyük bir oyuncu kaybı yaşayacak
Windows XP SP2/SP3 veya Vista
· 2 GB RAM
· 512 MB ekran kartı (NWDİA 7000 ve sonrası) PIXEL SHADER 3
· 8 GB HDD
· EAX DİRECT X 9c destekli ses kartı
· ADSL İnternet Bağlantısı (Online etkinlikler için)
Ben eskiden FIFA'yı daha çok beğeniyordum ama PES 2009 ve FIFA 2009 arasında o kadar büyük bir fark var ki ister istemez PES'e kaydı gönlüm :) 2010'da fikrimi değiştiremedi FIFA. FIFA 2010 da oldukça güzel ama PES 2010 bence çok çok daha güzel. İkisinin de bu kadar güzel ve iddialı olması çok iyi oldu. Böylece rekabet artar, rekabet de güzelliklere gebedir.
Pc için pes konsol için fifa bunu herkes bilir fifa nın grafikleri her zaman iyidir ama insanlar ps3 te hep pes oynadıkları için alışkanlıklarından dolayı fifa kötü geliyor birazda ön yargılar var zaten ea sports,microsft,intel gibi vs... :)
- 1
- 2