Arkadaşlar fifa 11 deki kadar olmasada fifa 12 de de kasma az da olsa devam ediyor.Sizlerde de durum aynı mı ? Sistemle hiç alakası yok.Bildiğim çok iyi sistemlerde de denedim ve sorun devam ediyor.
Fifa 2012 demo kasma ?
faceman sende hiçbi oyunda sorun olmuyo maşallah hangi hocaya okuyup üflettin makinayı :D .
sorun onda dostum ne taksa acıyo adam maşşalah diyelim gene :D.
4 yıllık sistem kasmadı :D helal :D
Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Fifa 12 oyunu yayınlandı ve her serisinde karşımıza çıkan sorunlarla yine karşılaştık. Sizlere bu iki sorununun çözümünü sunacağım..
Bu dosya http://meraklikanarya.wordpress.com sitesinden alıntı yapılmıştır.
Tuş Ayarları Sorunu: Linki indirip linkteki “buttonDataSetup” adlı dosyayı “Belgelerim/FIFA 12″ klasörüne atarsanız oyunun tuş takımları alıştığımız gibi “WASD” oluyor.
Kasma Sorunu: Linki indirip klasördeki Game Booster programını kurarsanız arka planda çalışmasına gerek olmayan uygulamaları kapatabilir ve oyun oynamanız için gereken belleği arttırabilirsiniz. Bu sayede kasma ve donma sorunu olmadan oyunlarınızı oynayabiliriz.
NOT: Kasma sorununa önerdiğimiz çözüm bilgisayarınızdaki gereken belleği arttırarak kasma ve donmayı önler. Eğer bilgisayarınızın sistem özelliği düşükse bilgisayar parçalarınızı değiştirmeniz gerekiyor.
kajmeran, dostum fifa 11 i kaldırman lazım.sonra fifa 12 yi kur.problşem yaşamazsın.Dostum bu önerini ben beğenmedim nedense resme bak.
Sorun'a gelince oyunun dosyalarında sıkıntı olabilir..
Sorunun fifa 2011'in kurulu olmasından kaynaklandığını düşünmüyorum..
(Bu arada hiç bir oyun'un demosunu indirip kurmam sonuçta,demo beklerim kararlı sürümü çıkana kadar...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200979) ~ 05 Ekim 2011 09:47