Fifa 2013 demo berbat.Tam bir hayal kırıklığı.Keşke fifa 2011 i güncelleyip tekrar 2013 diye çıkarsalardı.Pes 13 daha güzel geldi bana.Bu yıl Pes oynicam.Belki fifa 13 tam sürümde işler değişebilir.Ama zor görünüyor.
Fifa 2013 demo hakkında görüşleri alalım?
Fifa 13 beklediğim kadar gelişim gösteremedi fakat bu hali bile PES 2013'ten güzel. Fifa 12'nin doku geliştirilmiş ve hatalardan arındılırmış hali olmuş 13.
PC'de oynanıpta burada yorum yapmayın lütfen.
Hocam ters köşe yaptı bizi ya.Çok iyi hayal ediyorduk belki de bu yüzden hayal kırıklığı oldu.Fifa 11 deki tadı alamadım oyundan.Dur bu ne acele. Full sürüm çıkınca göreceksin FIFA 12'den daha iyi. Oyun biraz daha zorlaştırılmış, oyuncuların sahada hangi durumda nerede olacağı nasıl hareket edeceği bir tepkiye karşı bunlar geliştirilmiş. Atağa çıkarken 2-3 kişi sıra sıra dalmıyor topa herkes doğru yerde bulunup duruma göre çıkıyor topa. Gerçek maç atmosferi de yakalanırsa oyunda harika olacak.
Maç saati seçebilmek de harika. Kariyer modu ise en büyük tercihim olacak yine. Gerçekten güzel şeyler eklendiğini duydum.
Ben fotolara bakınca indirmekten vaz gectim :D tam sürümünü görek bi ama futbol oyunları cok gelişim göstermiyor nedense kadro yenileniyor 1-2 bug kaldırılıyor o başka bişey beklememek lazım bekledimi hayal kırıklığı oluyor pes 2013 demo denedim aynı tas aynı hamam 2 oyunda gercekcilikten uzak hala .
Valla tercih meselesi arkadaşlar.Biz bir oyuna daha güzel değince,daha güzel olmuyor sonuçta.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bana göre Pes 13 Fifa 13 den çok daha zevkli.Ama atmosfer,seyirci,saha,fifa her zaman olduğu gibi bambaşka.Adamların çarpışmaları falan da çok güzel olmuş ama,topu sürmek pes de daha gerçekçi olmuş.Ayrıca pes 13 de savunma hataları ve kalecilerin saçmalıkları ortadan kalkmış denecek kadar az.Eğer full sürümde fifa düzelmezse ki ben pek de sanmıyorum,bu sene Pes 13 oynarım şahsen.
Açtığım konuları incelemenizi tavsiye ederim: