Görüldüğü gibi Stoch sözleşmeyi kabul etmesine rağmen -1 yıl olarak görünüyor. Seneye bedavaya takımdan ayrılacak Yeni sözleşme de gönderemiyorum. Birkaç tane daha oyuncu kaybettim böyle. Neyi yanlış yapıyorum?
FIFA 2013 Sözleşmelerde -1 Yıl ?
Hayır sorun o değil. Stoch'un sözleşmesi bitti. Yeni sözleşme sundum haftalık 30.000 € verdim kabul etmedi. 35.000 € 'luk yeni bir sözleşme sundum kabul etti. Fakat sözleşme süresi -1 yıl görünüyor. Napoli takımının başındayken de bu sorun olmuştu Pandev sonraki sene bedava takımdan ayrılmıştı Stoch'un bu sorununu hemen çözmek istiyorum.
Evet öyle olabilir. Türkçe yama hep vardı. Peki çözümü var mı?Çözüm yok sanırım. Bazen bana da denk geliyor fakat oyuncu gitti diyelim, transfer arama bölümüne gir ve "Transfer durumu" bölümünden "Free Agents'i seç. Belki yamadan dolayı "boşta" falan da yazabilir. Oradan oyuncuyu tekrar takımına katabilirsin.
Ve kullandığın STSL yaması var mı? Varsa hangisi? Bir sorun, oyundan atma vs sorun var mı? Ben de yüklemek istiyorum da bir tane.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221983) ~ 23 Mart 2013 18:18
Fifa Network 'un yamasını kurdum bi ara bu forumda bir arkadaş konu açmıştı. Tek sorun var stsl dışında bir kulüple başlayınca sezonun son maçından sonra ilerle deyince oyun kapanıyor O yüzden sadece STSL takımlarından biriyle başlayabiliyoruz Ben diğer kariyerimde Bursa ile başladım ikinci yıl Wolfsburg'a gittim sonraki yıl Man City'e gittim bir sorun olmadı.Çözüm yok sanırım. Bazen bana da denk geliyor fakat oyuncu gitti diyelim, transfer arama bölümüne gir ve "Transfer durumu" bölümünden "Free Agents'i seç. Belki yamadan dolayı "boşta" falan da yazabilir. Oradan oyuncuyu tekrar takımına katabilirsin.
Ve kullandığın STSL yaması var mı? Varsa hangisi? Bir sorun, oyundan atma vs sorun var mı? Ben de yüklemek istiyorum da bir tane.
Fifanın manajer nasıldır bilemem ama Pes in manajer moduna hastayım pes 2011 de 2050 senesine kadar gitmişdim efsane takımdı yanlışlıkla 2 inci açdıgım menejer modunu ilk açdıgım oyunun üzerine kaydetmişim gitti efsane takımım
Fifanın manajer nasıldır bilemem ama Pes in manajer moduna hastayım pes 2011 de 2050 senesine kadar gitmişdim efsane takımdı yanlışlıkla 2 inci açdıgım menejer modunu ilk açdıgım oyunun üzerine kaydetmişim gitti efsane takımımBaşka takıma transfer olamıyoruz
Giggs, Diego vs. Emekli olup gençleşince 90'larla başlıyolar.
PES'i bu kötü yanları yüzünden bıraktım.
Hmm dogru dedin.. Benim aslında manajer modunda aradıgım şey başlangıc tarzı sitandart olucak yani secenek olmicak olsa bile süre veya zorluk derecesini ayarlasak bu özellikler yeterli olur hemde gerçekci olur bence birde manajerlikde takım degiştirme gibi özellikler de gelse daha da güzel olurdu pesde .. O zaman çıkart oyunun keyfini ..