Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre maalesef bu senede Türkiye Ligi oyunda yer almayacak.Türkiye'den yine sadece Galatasaray olacak.İnternette dolaşan son haberler bu yönde.Fakat kafamı karıştıran,nette bir fifa 2013 trailer izledim.Trailer bitince demo tarihi ve oyunun çıkış tarihi ekrana geldi ve hemen arkasında lisanslı liglerin logoları vardı.İçinde Türkiye Ligi de var.Net bir bilgisi olan varsa yazsın beyler...
FİFA 2013 Türkiye Ligi ???
Fifa 2013'te artı olarak Türkiye Ligi, Çek Ligi ve Sudii Arabistan Ligi olacak yani kardeşim bol oyuncu bol transfer vuhuu :)
Olursa güzel olur ama Türk ligleriyle pek maç yapmıyorum :D
FIFA 13'te Türkiye Ligi olmayacak büyük ihtimalle boşuna beklemeyin. Zaten FIFA'nın Türkiye'deki satışlarıda çok fazla değilken Türkçe desteği de zor.
FIFA 13'te Türkiye Ligi olmayacak büyük ihtimalle boşuna beklemeyin. Zaten FIFA'nın Türkiye'deki satışlarıda çok fazla değilken Türkçe desteği de zor.Katılıyorum. FIFA'da TR satışları çok düşük FIFA oynayan oyuncular var ama onlarda Spot olarak alıyor ya da benim gibi İngiltere'den alıyordur. Açıkçası oyunlarda Türkçe dil desteği arayan bir insan değili ama TR liginin olmaması oyunu olumsuz etkiliyor. Madden NFL 13'i bir denemenizi öneriyorum.
Bizim lig zaten kazmalar ligi fifa da olmasada bişey kaybetmeyiz bence fifa nın sitede hangi lig olsun diye bir oylama vardi bi tarihte türkiye ligi önde gidiyordu sonradan ne oldu bilmiyorum.
Gran Turismo 5 ve PC. İyi güldürdünüz.
Abi bir firma Türkiyede çok satış yapmayı bekliyorsa onların aklına yanayım :) Ya o da değilde keşke Gran Turismo Pc ye gelse :)Yıllardır var da kaç tane sattı? Lisansı almaları saçmalık olur zaten. Geçen sene istediler bu sefer de tff başkanı kılıklı adam lisansı biz vermiyoruz takımlarla anlaşın dedi. Bu sene de aynısını demiştir kesin.
Ve TR'de bu kadar yüksek fiyatlar avrupada nasıl bir bilgim yok fakat Fifa 12'ye 190 tl verip de evinde full'de oynayabilecek insan sayısı bile az. Sat bakalım 40 TL'den alıcıları gör. 1 kişi 200 lira vereceğine 5 kişi 40 TL'ye alsa fazla zararın olmaz. Alt üstü 4 dvd ve kapak fazla satılacak. Ama yok ısrarcılar 200 TL'de
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200979) ~ 08 Eylül 2012 17:42