arkadaşlar fifa manager 2006 patch1.1 versiyonunu oyunun kurulu olduğu C/Program Files/EA Sports/Fifa Manager 2006 klasörüne extract yaptım, fakat oyunda bi değişiklik olmadı, yani yenilik göremedim (mesela benim bildiğim BJK'ın renkleri düzelmesi lazım galiba en belirgin değişiklikoyunun başında anlaşılır diye düşünüyorum)
Ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
FİFA MANAGER 06 İLE İLGİLİ SORUNLAR
- 1
- 2
Türkçe yama tamamen gereksiz ve boş bir iş bana göre...Oyunu orjinal diliyle oynamak ingilizcenizi geliştirecek ken siz daha da köreltiyorsunuz...
Bu lafım size değil ama..daha sonra ingilizce bilmeyen kişiler yabancı forumlarda kendilerine söylene her sözü küfür gibi algılayarak geri küfür ediyorlar ve böylece ülkemiz hakkında insalar yanlış düşünmeye başlıyorlar...
Daha dün bir download sitesinde kendisne yardım eden adam küfür eden bir kişi gördüm..tabi sonuç o kişi banlandı...bende olsam bende banlardım...Ayrıca kişi bir soruyu 10 yere yazmış..ve spam yamıştı...malesef türktü...adamlara özür yazısı yazdım...ve bizm farklı olduğumuzu bu kişin istisna ve eğitimsiz olduğunu yazdım.
oyundan atıyor. ayarları yaparken devam diyorum sonra oyundan atıyor. varmıdır bi çözümü???
ben oyuna girerken "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game" die bir hata mesajı verio ve açmıo. Çözümü varsa lütfen söyleyin.
- 1
- 2