fifa manager ile ilgili sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz
FİFA MANAGER 06 İLE İLGİLİ SORUNLAR
- 1
- 2
arkadaşklar ya ben fifa manager oynuyorum 15.11.2005 tarih ine geldim sonra ne oldu bilmiyorum her maçta kadroyu ayarlı yorum uyarı çıkıyor bakıyorum anlamıyorum ingilizce olduğu için oyüzden maça giriyorum maç yapılmıyo ama 90 dk bitti diye gösteriyor anlamadım ve ben 3-0 yeniliyorum
lütfen bana yardım edin
dostum fazla yabancı oynatıyor ola bilirsin.bazı yabancı oyuncularıda kabuletmediği oluyor,mesela 6 yabancıya kadar oynata biliyorsun fakat ben 5 yabancı oynatıyorun biri arjantinli olduğu için aynı hatayı veriyor.sen full ekran oynmayı biliyorsan bana söyle sevinirim sağol
Kurallara aykırı olduğu için silindi.
bunyamin_sfifamanager 2006 nın crack i nereye yapılıyor ?????????*crack olaylarını chip in forumlarında görmek olmaz arkadaşım..
arkadaşlar ben kablosuz klavye ve mause kullanıyorum.fifa06 yı kurduktan sonra mause ve klavye sapıtıyo.ne ülke seçebiliyom ne de oyuna başlayabiliyom.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
arkadaşalr ben de de maçı bişey oldu maçları kendi oynuyo..maçı 3d izleyemiyorum...bilen varsa sevaba girer
GreenBlueDreamarkadaşalr ben de de maçı bişey oldu maçları kendi oynuyo..maçı 3d izleyemiyorum...bilen varsa sevabaOptionsda bir değişiklik yapmış olabilirsin önce oraya bak. Olmazsa Save ve taktik dosyalarını bi kenara al.Oyunu silip tekrar yükle,düzelir diye düşünüyorum.
Options a çok baktım herşeyi denedim fakat yine olmuyo ..elimdeki save i kurtarmak istiyorum yoksa oyuna yeniden başlıycaktım..save bi kenara almak nasıl oluyo
GreenBlueDreamOptions a çok baktım herşeyi denedim fakat yine olmuyo ..elimdeki save i kurtarmak istiyorum yoksa oyuna yeniden başlıycaktım..save bi kenara almak nasılArkadaşım, ya Belgelerimde ya da oyunu yükediğin yerde C ya da D hardiskinde neresiyse ...ea sports\Fifa Manager 2006... klasörünün içinde Save ya da profile diye dosya vardır.O dosyayı masaüstüne taşı mesela.
Oyunu sil,tekrar yükle sonra bu masaüstüne aldığın dosyayı silmeden önce neredeyse tekrar yüklediğinde aynı yere taşı.
Oyunu açınca yine eski save dosyanı oyunda görürsün..(Ben oyunun suyunu çıkardığım için sildim ve bu yüzden save dosyasının tam bulunduğu yeri söyleyemiyorum ama dediğim gibi ya Belgelerim`de ya da ...ea sports\Fifa Manager 2006... klasörlerinin içindedir.)
bi de fifa mangerin bi patch i var..bunu oyuna nasıl akredite edicem..değişik bi yolu varsa söyler misin?bu yama olayını şu ana kadar hiç kullanmadım...
www.easports.com dan yamalara ve oradan Fifa 2006 nın yamasına ulaş.O dosyayı normal download ediyorsun.Dosya geldikten sonra normal bir dosya açar gibi aç.Sonra orada görürsün exctract diye bir şey vardır. Yani bu dosyayı hardiskinde nereye yüklesin diye gösterdiğin adres.C\Program Files\EA SPORTS\Fifa Manager 2006 gibi.Oyunun yüklü olduğu yeri o extract yerinde gösterip install yaparsan yama oyuna yüklenmiş olur.
saolasın dostum ..cevapladığın için..eyvallah ..
peki bu oyunu turkce nasıl oynarız_?
herkes heryerde Türkçe yamayı arıyo ,yakında bulunur..onu bekliyoruz yapılıyo heralde...
herkes heryerde Türkçe yamayı arıyo ,yakında bulunur..onu bekliyoruz yapılıyo heralde...
ben bi de şunu sorucam,yaa Türk takımlaının amblemlerini nasıl adam gibi orjinal yapabiliriz ..amatör takım gibi oluyo ..güzel değil böyle..
Türkçe yamaya da bence gerek yok.Oyun yeterince açık ve anlaşılır.En azından menüler arası geçişler,butonlar falan gayet düzenli ve oyundan alınacak keyifi azlatacak zor bir ingilizce yok.
arkadaşlar oyun şahane. greenbluedream; maça girmeden önce yani loading ekranından bi önceki ekranda sorununu çözebilirsin. orda ekranın üst orta kısmında watch, instant result seçeneği var. orada watch seçeneğini seçersen maçı izleyebilirsin. instant result'ta sadece maç sonucunu gösterir. bende bu arada gs'yi şampiyonluğa taşıyorum. senegalin başında dünya kupasında 2 .tura yükseldim. sonrada san marino milli takımından teklif geldi.(tabiki kabul etmedim) ohaa yaaa:))
Oyunu çözen bir taktik ile oyun çok saçma bir hal alıyor..
Her sene şampiyonluk ve nerdeyse her sene şampiyonlar ligi gayet sıkıcı oluyor..
İsteyene taktiğimi gönderebilirim..:))
Ancak çok küçük takımlarla fazla oynamadım..O zaman da bütçe sorunu çok fazla oluyor..Oyun sıkıcı ve başarı çok zor oluyor..
CU_GS7Oyunu çözen bir taktik ile oyun çok saçma bir hal alıyor..Asıl oyle oynayacaksın.Oyun ve basarılar cok daha zevkli oluyor.Lig yükselmek oyuncu alamayıp kiralamak.Ben hep İngiltere konferans liginden yada İngileter 3. liginden baslarım.Bide huyum kurusun 20-25 division secerim.O zaman oynayında göreyim.Cok zorlasır.Eski bilgisyarımda CM 00-01de bir gün gecmesi icin 45 dakika bekledigimi hatırlarım.Cok uyuya kalıyodum Pcnin basında.Ama 5-6 yıl ilerliyodum.Daha premier lige cıkmak nasip olmadı.
Her sene şampiyonluk ve nerdeyse her sene şampiyonlar ligi gayet sıkıcı oluyor..
İsteyene taktiğimi gönderebilirim..:))Ancak çok küçük takımlarla fazla oynamadım..O zaman da bütçe sorunu çok fazla oluyor..Oyun sıkıcı ve başarı çok zor oluyor..
Ufuks kardeşim,
Konu başlığı: FİFA MANAGER 06
FM veya CM dersen o ayrı..
FM ve CM`de yaşadığım küçük takım maceralarımı artık sana Msn`den veya başka bir konudan anlatırım..
Benim demek istediğim FİFA MANAGER 06`nın çabuk monotonlaştığı,küçük takımla da zevk vermediği..
Aynı şeyleri FM ve CM için söyleyemem..:))
Ben bir CM`de,Ram`im çok az olduğu için diğer maça geçmek için "continue"dan sonra bir tv programının bitmesini beklediğim oldu..
Merhaba arkadaşlar. benim fifa manager 2006 ile ilgili bir sorunum vardı.Oyunu kurdum ve tüm patch'leri yükledim fakat oyun açılıyor ve takım seçtikten sonra hata mesajı verip kendi kendine kapanıyor.Acaba nedeni ne olabilir sizce?
Arkadaşlar çok geç oldu ama nihayet, Türkçe yama çıktı. Şimdi asıl çalışmayı 2007 üzerinde yapıcaklarmış ...
Yamayı yüklemek için; öncelikle oyunun kendi çıkarttığı 1.1 ve 1.2 yamasını yüklemek gerekiyor ve bunların üzerine bu Türkçe yama kurulması gerekiyormuş. Ben yamayı kurdum ve süper. Oyuncularla diyaloğu şimdi daha net anlayabiliyorum. Bu arad FIFA Manager 2007 çok güzele benziyor...Screenshotları çıktı.
- 1
- 2