Beyler ben fifa 10 u aldım kaç kere bozuk diye mehersem çalışıyormuş arkadaşımda denedim onda yükleniyor ben deniyorum bende oyun hata veriyor retry yada cancele bas diyor retrye basıyorum gene aynı şey çıkıyor hep aynı şey çıkıyor bend kapatmak zorunda kalıyorum neden acaba beyler ya acil çözüm bekliyorum şuna yoksa deliricem ya serialleri farklı denedim gene aynı lütfen şuna bir çözüm bulun ya beyler lütfen yalvarıyorum
Fifa10 Çok Acil Yardım Agalar
Öncelikle şu başlığını düzelt.
arkadaslar bir orijinal oyun kaç tl biliyormusunuz?geçen gün fifa 2010 orijinal fiyatınabakıyım dedim 110 tl yazıyordu.eğer bu kadar para oyuna verilecekse hiç bilgisayar almam daha iyii:D.10 tane FİFA 2010 ALSAN 1100 TL YE BİR PC TOPLARSIN..
10 tane oyun alana kadar git bilgisayar al yani :P Mehmet senin cevabını bekliyorum hadi çabuk sabırsızlandım :D
yani arkadaslar söylemek istediğim şey aslında şu:orijinal oyunların fiyatını herkesin alabileceği makul bir fiyata satsalar görün bakın bir daha kimse korsan oyun alıyor mu.ayrıca sakın yanlış anlamayın ben de korsan kullananları savunmuyorum.
bu arkadaşı tersleyenler inşallah korsan oyun yada windows kullanmıyorsunuzdur en basiti winrarı bile inşallah kullanmı1.terslediğimiz falan yok
2.chip.com.tr yani bu sitenin kurallarını okuyun.yardım edende , yardım isteyende suçludur..
3.sizde kötüye teşvik etmeyin !
4.winrar süresi dolduğunda , 7 Zip programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz..
Sen ne hakkında konuşuyosun biz PS3 mü diyoruz sencr?
tabi ki de 110 tl.istediğin yere sor.ayrıca ben ps3 fiyatından değil pc oyunu fiyatından bahsettim.ps3 orijinal 10 tl civarında olduğunu ben de biliyorum.