Fightshoptr.com

shorinji
19-05-2009, 03:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Sağladığı ürünler ve hizmet kalitesiyle Türkiyede bir ilke imza atan FightShopTR.com,  yenilikçi, kaliteli ve hızlı teslimat ilkesi ile sizlerle birlikte.


shorinji
03-06-2009, 19:33   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

öncelikle merhabalar

yorumunuzu okudum. tabiki haklı yaklaşımlarınız mevcut. saygıyla yaklaşmak zorunluluğumuz var yorum her ne olursa olsun..

öncelikle şaka değil gerçek. ve evet bu şekilde alışveriş sitesi olur.

blog tabanlı oluyor olması işlevini ve amacına hizmet ediyor olduğu gerçeğini yalanlamaz. zira yutdısında butur siteler dolu.

bahsini yaptığınız siteden bende alışveriş yapıyorum ama reklamını yapma gereği hissetmedim. zira onların hesabına çalışmıyorum.(dolaylı yada dolaysız kimse ustune alınmasın)

Created: 2009-04-27 olan bir siteye guvenerek alışveriş yapan kişiler mevcut ve ustelik Turkiyede yaşıyoruz. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz ve kimsenin hakkı kimsede kalmaz meraklanmayın.

ayrıca boğmateli, çelik yelek ve taktiksel knife vs satan bir sitenin de illaki sanal post cihazıkoyarak adres belitmesi şartı olmaya bilir. zira siz istediğiniz urunu alamazsanız hakkınızı alabileceğiniz bir ulkede yaşıyorsunuz.
sitede sipariş sayfasını incelerseniz hesap numarası ile odeme işlemlerinin yapıldığını gorursunuz. hareketleri belli olan bir hesabın ve sahibinin açıkça güvenilmez olup olmadığını sorgulamak herkesin hakkıdır ama hersyin bir uslubu var oyle değilmi?

mail atarak bilgi alır içinize yatmazsa almazsınız. bukadar. abartılacak bir yanı yok bunu anlayabilecek bir kapasidede oldugunuzu dusunuyorum.

inammayan deneyebilir. denemek istemeyende denemez gider baska yerden alışverişini yapar.

ama dediğim gibi saygıyla yaklaşıyorum yorumunuza ve aynısını bekliyorum.

yorumunuz için tekrar tesekkurler bu arada...