Fikirleriniz ve verdiğiniz bilgi çok önemli

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
bugra
03-02-2004, 19:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Arkadaşlar bilgisayar aldım.. Başka forumlardan arkadaşlar bana oldukça yardımcı oldular.. tavsiye ve görüşleri için hepsine tekrar teşekkür ederim..
Ama kafama takılan şeyler var bazı.. Benim işlemci AMD 2500.. Üretim yerinde malezya yazıyor, bu sorun çıkarırmı.. Monitörüde samsung 753 dfx aldım ondada slovakya yazıyor üretim yerinde.. şimdi iyi ve hesaplı bir 5+1 ses alacağım ama bilmiyorum fiyat ve ses performanslarını.. Bana yardım edermisiniz..
Son olarak ekran kartı konusunda son kararı verdim ve asus 9800 xt aldım.. Arkadaşımda yeni bir ekran kartı almış size sormamı istedi biraz kafası karışmış: Aldığı Winfast 340td 5200 fx.. üzerinde 4 ram varmış ama 128 bit diye vermişler.. kandırılmış olabilir mi...
Bir tane ses sitemi buldum.. özellikleri o kadar geniş ki fiyatı kafamı karıştırdı.. Bilgisi olan var mı..
ZOLTRIX ZOLTRIXOUND V-MIX Speaker
Hoparlör-Subwoofer 5.1
Sistem Çıkış Gücü 1500 watt PMPO
Dolby Digital Decoder: var
Uzaktan Kumanda: var (Kablosuz)
Garanti Süresi 24 Ay
Diğer Özellikler:
6 Çıkış 6 Giriş
1500 W 5 Satalite 1 Sub Woofer ünitesi
Full Kontrollü Uzaktan Kumanda
Ahşap Gövde
Ev / Ofis + PC / DVD , TV, VCD kullanımına uygun
5.1 (6 Kanal) Amplifier, 1500 W 2 kanal (stereo) girişleri simule ederek 6 kanaldan çalıştırabilir (Örneğin TV ye bağladığınızda bu özellik iyi olur)
DVD, CD/MD Audio Input Seçenekleri bulunmakta
Tamamen elektro manyetik korumalı
Music/Theater mode seçebilme olanağı
Normal/ 3D /BBE / Loudness ses efekti seçenekleri
Master Treble/Bass & Volume ayarı
Ön/Arka/Merkez/Woofer için ayrı ayrı ses ayarı
Gerçek AC-3 5.1 digital audio (movie theater) ses kalitesi
Özellikle arkadaşımın ekran kartı ve ses sistemi konusunda fikirleriniz önemli çünkü o parçalar eksik bilgisayarlarımızda..

CYRUS THE VIRUS
04-02-2004, 23:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
209 mesaj

İşlemcinin Malezya olması bir şey farketmez. Bir sürü yerde yapılıyor zaten ve hepsi de gerçek. Sadece üretim yerine göre bir kaç ufak tefek farklılıkları oluyor (o/c potansiyeli gibi), bu sa sadece çok ince ayrıntılara meraklı olanlar için önemli olabiliyor. Arkadaşının kartı 128bit.

nightstalker
09-02-2004, 18:16   |  #3  
Yıllanmış Üye
116 mesaj

üretim yeri fazla önemli değil, sonuçta çinde yada başka bi ülkede üretilmesi onun AMD yada samsung olmadığı anlamına gelmiyor

aragorntheelessar
19-02-2004, 22:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
268 mesaj

bencede üretim yeri fazla önemli değil benimde aldığım sony  marka cdmande japonya demio örneğin.

hep bilgiyle kalın...