Bir yemeğe gideceksin???
Sevgilinle mi arkadaşınla mı???
Sinemaya gideceksin???
Tanımadığın Bir Şehri Gezeceksin???
HANGİSİNİ TERCİH EDERSİN???
Bir yemeğe gideceksin???
Sinemaya gideceksin???
Tanımadığın Bir Şehri Gezeceksin???
HANGİSİNİ TERCİH EDERSİN???
yalnız gezmek varken ne yapayım sevgiliyi arkadaşı, kafam estiği zaman estiği yere giderim
sırayla giderim, çuvala girmedi ya günler.
elaziglisırayla giderim, çuvala girmedi ya günler.Doğru dedin
elaziglisırayla giderim, çuvala girmedi ya günler.
JADEXDuruma göre değişir yeri gelir arkadaşınla yeri gelir sevgilinle gezersin bence kesin bir tercih yapılması yanlış olur.katılıyorum
katılım için teşekkürler!!!
AdRaMiTiArkadaşınla gidersen belki sonradan unutabilirsin ancak Karşındaki sevdiğin kız ise ve gerçekten seviyorsan hayatın boyunca o anları unutamazsın hiç bir zaman
arkadaşlar sevgiliyle bilmediğim yerlerde ne işim var yolda mı yürücem yoksa abazalarla mı kavga etcem
SCARFACE_suzuki hayabusa ile :)Öncelikle dostum fikrine öldüm ! :DBir yemeğe gideceksin;
- Sevgilim.
Sinemaya gideceksin;
- Arkadaşım.
Tanımadığın Bir Şehri Gezeceksin;
- Arkadaşım diyerek son noktayı koyuyorum ama bu şuanki fikrim olduğunu ve hepsinin hepsiyle ayrı bir zevkinin olduğunu belirtmek istiyorum.
sevgil dırdırı çekeceğime arkadaşımın nazını çekerim daha iyice
ne sevgilim var, ne de dogru dürüst arkadaşım !. Hepsini de tek başıma yapıyorum. Halimden de memnunum.
StyleALPÖncelikle dostum fikrine öldüm ! :DKATILIM İÇİN TEŞEKKÜRBir yemeğe gideceksin;
- Sevgilim.
Sinemaya gideceksin;
- Arkadaşım.
Tanımadığın Bir Şehri Gezeceksin;
- Arkadaşım diyerek son noktayı koyuyorum ama bu şuanki fikrim olduğunu ve hepsinin hepsiyle ayrı bir zevkinin olduğunu belirtmek istiyorum.
akşamüstüsevgil dırdırı çekeceğime arkadaşımın nazını çekerim dahavalla doğru söylüyosun senin dırdırını çekmeye razıyım ;-)