FileStream Take-1 Recorder [16.04.2013]

CHIP Online
16-04-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

FileStream Take-1 Recorder tutorial ve how-to videoları hazırlamanızı veya ekranınızda gördüğünüz herhangi bir şeyi tek klik ile yakalamanızı sağlayan bir programdır

Take-1 Recorder, bütünüyle web sitesini kaydetmenizi ve imaj olarak saklamanızı da sağlamakta. Take-1 ekranda olan ve olmayan bütün sayfayı kaydedebilmekte. Ayrıca, Take-1 bir klik ile pencereleri başlıkları ile beraber - tamamen gizli ve yarı gizli olanlar dahil - yakalayabilmekte. Beraberinde biçimlendime araçları da gelmekte.

Önemli Özellikleri:

  • Video Kayıt.  Take-1 Recorder ile how-to düğmeleri, menüleri, ikonları ve diğer herhangi bir ekran parçasını kaydedebilir, bunaları kullanarak kullanıcının takip edeceği adımları görsel hale dönüştürebilirsiniz. Mikrofon, hoparlör veya her ikisinden de gelen sesleri ekleme seçeneğiniz de mevcut.
  • Resim yakalama. Take-1 Recorder tek ve çift  monitör seçeneğiyle ekran genişletme yeteneğine sahiptir. Ekranınızdan herhangi bir bölümünden büyük hassasiyetle görüntü almanızı da sağlar.
  • Ekran Biçimlendirme Araçları. Screendraw aracı ile her çeşit çizgi, ok, çerçeve, vurgulama, daire, işaret koyma ya da metin yazma gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Böylece sunumunuzu ve gösterilerinizi daha net, anlaşılır bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  FileStream Take-1 Recorder