filim konusunda yardim....

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
StArLoRd
19-08-2005, 09:04   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Arkadaslar aresle filim indiriyorum yanlız indirdigimiz filmin turkce olup yada turkceyi destekleyip desteklemedigini nasıl anlarız yabancı filimlerde saygılar birde bu emula programını nerden indirebiliriz tesekkurler......Gülümseme

tonic
19-08-2005, 13:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

2. sorunun cevabı:

cyclops
19-08-2005, 15:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

bak arkadaşım bir kere internette türkce bi film bulabilmen için onun türklerin yaptıgı bi film olması lazım yoksa bulamazsın peki o zaman ne yapıcaksın avi uzantılı dosyalar indireceksin onlara türkce alt yazıyı ekliyeceksin onun türkce alt yazısını nereden bulayım ben dersen ben o site adreslerini sana göndereyim e-mail adresini yolla.şimdi bu filmlerle alakalı olarak asıl sorun ise filmin cekimi yeterince kaliteli olup olmadıgı veya filmin gercekten indirdigin film olup olmadıgıdır ki bu ikisinide filmin birkac mb ını indirdikten sonra filmin o indirdigin kısmını gösteren vlc player die bi program var ben bunu tavsiye ediyorum bununla acabilirsin bunu nerden bulucan emuleyi indirdikten sonra veya ares de arat cıkacaktır zaten bide bununla aynı görevi yapan windows media player classic varmış ama onu kullanmadım ona kefil olamam.emulede kullandıgın modlar var bu önemli sen gökhan mod veya emule freeangel mod u kullanmalısın.bunu nereden bulabilirim onuda google dan arat o kadar hazırcı olma hadi neyse veyeyim download.com da vardı.ama emule yani böle hemen kuruyum da olsun bitsin bi program degil bunun port acması filan var kurması sıkıntı verecek şimdiden söliyim ama kurduktan sonra zevkten 4 köşe olursun.onuda söliyim.varsa aydınlanmamış tatmin olmadıgın bi yer sor yardımcı olalım tekrar

Der Rote BaroN
20-08-2005, 01:45   |  #4  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Dışarıdan günlüğü 1 milyona kiralanabilecek bir film için saatlerce açık kalan pc nin yıpranma ve elektrik masrafını, vazgeçilen yüksek download hızlarını düşünürsek film indirmenin mantıklı olmadığı anlaşılır. Hele dl hızlarının süründüğü bi ülkede....

cyclops
20-08-2005, 11:33   |  #5  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

puuhaaaaa koptum.
1-bilgisayar kullanılmak içindir.
2-bilgisayarda download bilgisayarın hard diski hariç bi yere etki etmez
3-ben filmler türkiyede vizyona girmeden 3-4 ay önce seyrediyorum bu filmler kiralanamaz çünkü daha piyasaya düşmemiş oluyor
4-güde 1.8 gb civarı indiriyorum 256 kbps ile buda 2.5 film yapar ayda 75 film yapar kaç lira tutar sen düşün burada film kiralamak 2 ytl.
5-filmlerin kalitesini indirmeden 10 20 mb indiginde kontrol edebiliyorum ve filmlerin kalitesi orjanal mpeg kalitesine 5 çeker.bilmeme anlatabiliyomuyum???

toxic cat
22-08-2005, 22:45   |  #6  
toxic cat avatarı
Yeni Üye
25 mesaj
alıntı:
Gönderen : StArLoRd

Arkadaslar aresle filim indiriyorum yanlız indirdigimiz filmin turkce olup yada turkceyi destekleyip desteklemedigini nasıl anlarız yabancı filimlerde saygılar birde bu emula programını nerden indirebiliriz tesekkurler......Gülümseme

Arkadaşım söylenenlerin yanısıra hiçbi programa gerek duymadan ares in son versiyonunu indirebilirsin. son versiyonda film indirilirken üstüne çift tıklayarak filmin indirdiin kadarını seredebiliyorsun.
böylece filmin kalitesini ve altyazısını görebilirsin.
altyazı indirmee gelince indirdiin altyazıların zamanlaması filmlere coğu zaman uymaz.Bunun içinde sana time adjuster programını öneririm bu program altyazıyı filme senkronize etmeni sağlar.
sonuç olarak bs player time adjuster ve film mükemmel üçlü oluşturur.

cyclops
22-08-2005, 23:04   |  #7  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

ya o senkron düzenlemesi biraz zahmetli bi iş ama araştırıp öğrenirim dersen bende subtitle workshop öneririm ama toxic catin dedigi gibi değil olay yani indirdigin alt yazı büyük ihtimalle tutar çünkü piyasada bir iki farklı senkronda film oluyo onlarada ayrı senkron yapılmış olan alt yazı sitelere konuyo ama tabi senkronunu bulamadıgın filmlerde kesin olacak ama yani bu beş filmden birine denk gelir.

toxic cat
23-08-2005, 12:18   |  #8  
toxic cat avatarı
Yeni Üye
25 mesaj

Cyclops söylediğin doğrudur.Ben Animelere altyazı yazıyorum.Onlarda da bi epicode un bin tane farklı boyuttan olanı oluyor.Bu filmlerde böyle değildir heralde.

cyclops
23-08-2005, 14:06   |  #9  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

ok senin dediğn de doru ama ben onları değilde daha cok vizyon filmleri düşünerek cevap verdim.bu arada hangi sitede yayınlıyosun alt yazılarını

toxic cat
23-08-2005, 19:47   |  #10  
toxic cat avatarı
Yeni Üye
25 mesaj

ya mail yoluyla paylasıyoduk taki benm bilgisayar çökene kadar şimdi tekrardan yazmaa başladım.trigun 5 ve 6 bitti 7 ile samurai champloo 1 daa yarı da.Tahmin edersin ki baa zaman istio.O da şu anda bende yok.Ama istediin bi altyazı varsa bulmaa çalısırım.

Der Rote BaroN
24-08-2005, 01:33   |  #11  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Kopman iyidir. Gülmek, insan sağlığına yararlıdır. Bu arada 2. maddeyi neden yazdığını anlamadım.

cyclops
24-08-2005, 02:15   |  #12  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

ya tamam orada üşlup yanlıştı ama konuya yaklaşımın da yanlıştı.ya bu ikinci madde sen bilgisayar eskir gibi bişi demişsin daha doğrusu bir film için saatlerce açık kalan pc nin yıpranma ve elektrik masrafı demişsin burada elektirik masrafı hayal edebileceğinden cok daha az oluyo bide yıpranma demişsin oradada bir tek hard disk biraz yıpranır ki onada değer acıkcası onu sölemeye calıştım ama neyse eger sen filmleri kiralamayı tercih ediyorsan sen öle yap.oda bi yol ama ne olur konuda böle atışma havasına filan girmeyelim.
     edit : bu arada ikinci maddeyi tekrar okudum ben işime geldiği gibi düşündüğüm için bana yeterince acık gelmiş ama halbuki anlaşılmaması normal.burada sana hak verdim.

Son Düzenleme: cyclops ~ 24 Ağustos 2005 02:18