Film indir

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
msport
07-08-2013, 22:01   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Günümüzde sinema sektörü inanılmaz şekilde büyüdü. Neredeyse her gün bir kaç tane yeni film çıkıyor. Bu filmlerin bazıları çok önemli yapıtlar olmasına rağmen bazıları da saman alevi gibi perdeye gelip, geldiği gibi gidiyor.
Her gün çıkan bu filmleri sinemada izlemek isteyenlerin aylık olarak bütçelerinin yarısını sinemaya ayırması gerekmekte. Malum sinema ücretlerini hepimiz biliyoruz. Dar gelirli biri ayda ancak bir kez sinemaya gidebiliyor. Bazıları ise hiç gidemiyor.

Günümüzde teknoloji çok gelişti. Filmleri internet ortamında indirip izleyebiliyorsunuz. Üstelik hiç bir ücret ödemeden, bedava izleyebiliyorsunuz. Bu doğrultuda sizlere önereceğim bir site var. Yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra yerli yabancı diziler, programlar, eğitim setleri, oyunlar vs. bir çok içerik bulunmakta. 

Ücretsiz olarak , bedava full HD full [url=hfilm indir[/url]ebiliyorsunuz. Özellikle yabancı filmleri çok hızlı bit şekilde indirip izleyebiliyorsunuz. Daha Türkiye'de vizyona girmemiş olan bir filmi günler hatta aylar öncesinden bu siteden indirip izleyebiliyorsunuz. Yerli yabancı dizileri günlük olarak buradan indirip izleyebiliyorsunuz. Üstelik televizyondaki gibi abuk subuk reklamlar ve reklam arası olmadan rahat rahat izliyorsunuz.

Bu rahatlığı yaşayarak film indirip izlemek istiyorsanız hiç beklemeyin, hemen uğrayın siteye.

>>[url=http://m/[/url]

Son Düzenleme: msport ~ 07 Ağustos 2013 22:22
mrfunky
13-08-2013, 19:00   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Paylaşım için teşekkürler, çok doğru söylüyorsunuz artık çok fazla film yapılıyor, sürekli sinemaya gitsek çok büyük bütçe ayırmamız gerekecek, bir de evdeki konfor olmuyor her ne kadar sinemadi ses sistemi çok daha iyi olsa da.Ancak işte tek sıkıntı iyi kalitede filmlerin yani 1080p'lik full hd filmlerin inme sürelerinin çok uzun olması.Çok beklemek gerekiyor,mesela o gün bir arkadaşınız eve gelecek hemen akşam iyi bir film izleyeyim gibi bir lüksünüz olmuyor en azından ben de durum böyle.Ya evdeki internet çok yavaş, ya bilgisayarda bir sıkıntı var ya da benim bilmediğim bir nedenden kaynaklanıyor.Bazı sitelerde plus ve vip üyelikler var, sizinki de öyle mi acaba bir de bu benim internet download hızı problemimi çözer mi ki? Bir de bu üyelikler için paysafecard ile ödeme şansımız var mı?