Merhaba Arkadaşlar!
Ben dvdrip film indirmek istiyorum...Önerebileceğiniz film indirme sitesi var mı acaba?
Film İndirmek İstiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Film indirmek yasalara göre suçtur aslında, biraz sosyelleşip sokağı çıkıp DVD almak varken veya bir sinemaya gitmek variken evde pineklemek bana saçma geliyor..
Film indirmek yasalara göre suçtur aslında, biraz sosyelleşip sokağı çıkıp DVD almak varken veya bir sinemaya gitmek variken evde pineklemek bana saçma geliyor..Sokaktaki dwd'ler korsan değilmi? internetten indirdin korsan. Dwd aldın oda korsan aralarındaki fark nedir?...
Adam orjinal filme ücret ödeyecek olsa konu açmaz :D
mp4filmler.com...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (222713) ~ 08 Ekim 2011 07:28
Hocam korsana karşı olmakla birlikte aslında bende şu yöntemi uyguluyorum;Adam sana dvd yi 3 tlden kiralıyo zaten normal dvd satış fiyatı 4.99tl gider üstüne 2 tl koyar dnr den veya size en yakın elektornik mağzasından satın alırsınız.1.Çevredeki dvdciden dvd kirala.
2.Dvd içeriğini pcye kopyala.
3.Dvdyi dvdciye geri götür.
Böylece yarı yasal yolla full hd filme sahip olursun (:
Vcd filmler dnr da 1.49tl başlıyor.
yabancı hepsi orjinal.Vcd ve dvdyerli hepsi orjinal.Vcd ve dvd
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.dr.com.tr/00962/3,/Grup/Film/Yabanci-Filmler
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.dr.com.tr/00964/3,/Grup/Film/Yerli-Filmler
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (222713) ~ 08 Ekim 2011 11:20
Merhaba Arkadaşlar!4.7gb bi film indiricen 2 saat sürücek elektrik parası+Ttnet veya diğer hat şirketlerinden kotandan düşücek 4.7gb fiyatı 9.9tl+ 0.50 kuruş dvd ye yazıcan bazı filmler 8.7gb oluyor dvd de 2 dvd yakacan 1tl oraya gider korsan bir şekilde ve vürüslü bir şekilde yarım yamalak sinema çekimi ingilizce izlicen.(yeni çıkan filmler)Buda sana 11tl ye+ elektrik parasına mal olur bence en yakın Dnr yada elektronik magzasına git istedigin filimi satın al bilgisayarında hem temiz hemde güvenli kalsın.1.99 dan başlıyan fiyatlarlaa iki haftada bir tane dvd vcd alsan 2 yıl sonra dvd ci dükkanı açacak kadar dvd din olur öteki türlü korsan kullananlar hırsızlardan bir farkı yok.
Ben dvdrip film indirmek istiyorum...Önerebileceğiniz film indirme sitesi var mı acaba?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (222713) ~ 08 Ekim 2011 11:33
torrent varken bence tam bi eziyet o kadar linkle uğraşcaksın üstelik hız sınırlamasıyla torrente bu sınırlar ortadan kalkıyooo :D :D
Hocam korsana karşı olmakla birlikte aslında bende şu yöntemi uyguluyorum;hangi dvd ymiş o... içine FULL HD film sığan.? :D blu-ray desen anlıcam...:))))))
1.Çevredeki dvdciden dvd kirala.
2.Dvd içeriğini pcye kopyala.
3.Dvdyi dvdciye geri götür.
Böylece yarı yasal yolla full hd filme sahip olursun (:
Saolun arkadaşlar bütün siteleri deniyecem...
Bu arada benim indirdiğim filmler 1 gb filen oluyor ve yarım saatte indiriyorum...Elektrik faturası ve internetle çok pahalı dvd al diyen arkadaşlara söylüyorum..Ben hergün bir film izliyorum hemen hemen.Ve günde 1 film yarım saatte iniyor yarım saatte pc kaçç para elektrik yakar ki hem ayrıca film inerken başka işlerle uğraşıyorum.Net parasınıda zaten film indirmesemde başka işler için veriyorum..
Bu arada benim indirdiğim filmler 1 gb filen oluyor ve yarım saatte indiriyorum...Elektrik faturası ve internetle çok pahalı dvd al diyen arkadaşlara söylüyorum..Ben hergün bir film izliyorum hemen hemen.Ve günde 1 film yarım saatte iniyor yarım saatte pc kaçç para elektrik yakar ki hem ayrıca film inerken başka işlerle uğraşıyorum.Net parasınıda zaten film indirmesemde başka işler için veriyorum..İnternetin sınırsızsa pek oynama olmaz elektrik konusuna gelince film indiriyor diye fazla elektrikmi yakacak bilgisayar yakmaz boştada dursa aynı gücü harcayacak...
Ben devamlı indiriyorum... :DPiyasada film kalmadı hayat boş indir coş :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (222713) ~ 08 Ekim 2011 13:40
Termems o kfrü sil benim hava ile civa ile işim olmaz daha yeni üye olmuşsun adam ol
biz arkadaşa örnek vermişiz sen ne demek istiyorsun salak olanda sensin sana anan terbiye vermemiş öyle anlaşılıyor ben azımı bozup sana küfretmeyeceğim çünkü sen bi nevi oraya linki koymuşsun indirsinler diye benim senin virüslü filmlerinle işim olmaz sen indir benim yerimede şöyle uzada ense traşını görelim..
Asıl sen kendini bi bok zannediyorsun hazır konuyu bulmuşsun yok 100 tb indir millet indirsin sen kazan başka kapıya..
Ettiğin küfürleri aynen geri iade ediyorum bi yerine sokarsın...
sitesi
faceman dostum şuraya üye olalı bi yanlış gördünmü benden ?
Adam yeni üye olmuş millet uploadlarımı indirsin diye yıpratıyor kendini ama ağzımı bozmayacam yazdıklarını şikayet ediyorum nerenin öküzü bilmiyorum ama öğrenir kuralları..
Biz arkadaşa o resimde örnek verdik indirirsin biz nasıl yabtıysak arşivi sende başarırsın diye bu adam çıkmış
tartışma ile sitesine yönlendirmeye çalışıyor o ettiği küfürleride aynen iade ediyorum arkadaşa...
Klavye delikanlısı 102 tuştan oluşuyor bunların delikanlılığı...anlayan anlar
İnsan gibi konu aç istediğiniz filmleri bulabilirsin diye insnaların dikkatini çekersin böyle yapmakla ancak seviyeni düşürürsün....
Neyse ya dikkate bile almayacaksın bölelerini...
faceman dostum şuraya üye olalı bi yanlış gördünmü benden ?haklısın abi ayrıca yazdığı tüm mesajlarda küfür var zaten adam forumda bilgi paylaşmaya değil küfür edip millete bulaşmaya gelmiş
Adam yeni üye olmuş millet uploadlarımı indirsin diye yıpratıyor kendini ama ağzımı bozmayacam yazdıklarını şikayet ediyorum nerenin öküzü bilmiyorum ama öğrenir kuralları..
Biz arkadaşa o resimde örnek verdik indirirsin biz nasıl yabtıysak arşivi sende başarırsın diye bu adam çıkmış
tartışma ile sitesine yönlendirmeye çalışıyor o ettiği küfürleride aynen iade ediyorum arkadaşa...
Klavye delikanlısı 102 tuştan oluşuyor bunların delikanlılığı...anlayan
Boşver ya herkes kendine yakışanı yapsın 100 tb lık arşiviyle mutluluklar diliyorum arkadaşa allah daha çok versin.....