Bu konuda herkes Film tavsiyesinde bulunması rica olunur...
Hadi başlayalım...
Dead Race(Ölüm Yarışı) Bence gayet güzel bir film izlemek istiyorsanız türkçe dublajı şu adresten bulabilirsiniz.
I am legend:will smith ne ararsan var aksiyon bilim kurgu dram fantastik gerilim gizem korku polisiye
alacakaranlık (twilight) izledim beğendim ben tavsiye ederim
Perfume: The Story of a Murderer
Grenouille, kokulara karşı inanılmaz birduyarlılığı olan ama bunun haricinde hiçbir duyusunun gelişmemiş olduğuçok ilginç bir adamdır. İstediği kokuları elde edebilmek için her türlüçılgınlığı yapmaya hazırdır; cinayet işlemek de dahil...
Az daolsa koku salan herşeyin ve herkesin kokusunu alabilen bu sıradışı vedahi karakter, bir gün kendi kokusunun olmadığını anladığında hayatınıntüm anlamını yitirir. Bu 'hayati' önemdeki eksikliğini giderebilmenintek yolunun, kendisine insanmış izlenimi verebilecek kokular üretipsürmesi olduğunu düşünür. İnsan kokuları yaratabilmek için de insanlaraihtiyacı vardır.
Toplum içinde varolabilmenin tek yolunu bu şekilde tanımlayabilen bir adamın, sonu inanılmaz bir trajediye giden öyküsü, Patrick Süskind'in yayınlandığında çok uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabından beyazperdeye aktarıldı. Yönetmense Koş Lola Koş ve Cennet filmlerinin de yönetmeni olan Tom Tykwer. Filmin, Avrupa Sinama standartları düşünüldüğünde oldukça yüksek bir bütçeyle çekildiğini de belirtelim.
Chicago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthewbirgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakınarkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkanının vitrininine bakan bir kızgörür…Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak builişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur…
Matthewve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeyebaşlar…Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamaz...Yokolmuştur Lisa…
İki yıl geçer…Matthew hayatını yeniden düzenlemeye çalışır…
Luke’un Matthew’a anlatacakları vardır…Bir kıza çılgınca aşık olmuştur…
Umudunu Kaybetme-2006: Tek kelime ile süper film. (Will Smith-Dram)
Açıklama:
http://www.sinemalar.com/film/295/Umudunu-Kaybetme/
Tavsiye ederim...
Never Back Down-asla pes etme
izlemenizi tavsiye ederim konu klasik türk filmleri gibi ama kalite olarak çok güzel bir fim hatta hayatımda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim kesinlikle izlemelisiniz diğer arkadaşların dediği filmler ölüm yarışı melekler ve şeytanlar da çok güzel filmler ayrıca step up 1 ve 2 yide izleyin
Snatch
Yapım Yıl : 2000
Yöntmen : guy Ritchie
Tür : Gerilim / Komedi / Suç
En Son Vizyon Filmlerimiz Sizlerle İzlemek İcin
beutıfullmind akıl oyunları ve save prıvete ryan er ryan ı kurtarmak bıde herkezın sewdıgı ımdb 2.sıra sahıbıııııııııııııııııııııı GOT FATHER-------- BABA-----------