pc nizde bulunan filmler i izledikten sonra hemen siler misiniz.yoksa beni gibi arşivinizde tutar misiniz?bende 120 yabancı film,LOST ve PRiSON var + 35 türk filmi+çizgifilm+belgesel..yok yok yani..bunlar pcde yer kapliyor acayip hemde..320 GB boş yer yokne yapaliyim yeni bir hdd mi alayim yoksa sileyim mi izlediklerimi..
FiLM VE DiZi ARŞiViNiZ
ben şahsen sistemi yavaşlatmasın diye film koleksiyonumu dvd lerde saklıyorum
Hiç yok :DHem izlediklerimide tekrar izlemek saklamak gibi huyum yok,sadece klipleri,videoları tekrar izlerim.Tabi izlemişimdir hiç unutamamışımdır o başka:D
bende klipleri tekrar izlemem.hemen silerim.dvd ye saklarm
o zaman filmleride dvd ye atacaz.başka yolu yok
pcwordHiç yok :DHem izlediklerimide tekrar izlemek saklamak gibi huyum yok,sadece klipleri,videoları tekrar izlerim.Tabi izlemişimdir hiç unutamamışımdır o başka:
ben saklarım. filmlerim 300ü geçti. hddim içinde duruyorlar. DVDye yedeklesem kimbilir kaç tane DVD gerekir bide DVDlere onca para vercen sonra çizilcek.
Bende 67 DVD dolusu film var, her DVD'de 5-6 full film var.
getirsene birazini
mengu88Bende 67 DVD dolusu film var, her DVD'de 5-6 full film var.
Ben saklarım. Kapasite konusunda sıkıntım yok açıkçası(320 GB+120 GB dahili, 2 tane 500 GB harici). Onun için mümkün olduğunca saklıyorum. Hatta şu sıralar arşivimi genişletmekteyim
Bende de 500 küsür film, 15 civarı da dizi var, çoğu son sezonuna kadar..
Harici disk ve dvdlerde tutuyorum..
İndirip sildiğim şeyler seyrek olur, çünkü paylaşmayı severim üniversitede olsun, iş yerinde olsun arkadaşlarımla paylaşırım..
Hatta sipariş üzerine/istek download yapıp 8GB flashdisk'im ile götürmüşlüğüm çoktur..
maşşallah benimde toplamda 700gb dolu film dizi ile 1tb alıp yola deva metcem önreceğiniz dizi varmı lost,prison,ghost whisprer,1 kadın 1 erkek,kyle xy dışıHow I Met Your Mother, Heroes, Supernatural, Chuck, The 4400, Coupling, Dollhouse, Dexter, Fringe, The Tudors, The Lost Room, Terminator: Sarah Connor Cronicles...