Firefox 14 sorunu

mirmika
28-08-2012, 15:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Arkadaşlar bu soruyu daha önce de sordum. Yeniden konu açmam doğru mu bilmiyorum. ama ne yapmam gerektiğini bilemedim


bu soruyu sormuştum ve Kötü Adam adlı bir kullanıcı bana bir eklenti önermişti. İşe de yaramıştı. ama formattan sonra başa döndüm ve eklentinin adını unuttum. Kötü Adam adlı kullanıcı da sanırım tüm mesajlarını silmiş. eklentiyi hatırlamıyorum.

İşte sorum:
Arkadaşlar değişik bir sorunum oldu.
  
Oldu diyorum çünkü yoktu. Güncellemelerden sonra oldu.
  
Şimdi bir sayfayı açıyorum. içinde fotograflar, butonlar, linkler var diyelim. bir fotografa veya butona veya linke tıklamak için mouse ile üzerine geldiğimde sayfanın altında linkin tam adresi çıkıyor.  
  
Eğer bu adres ekrana sığmayacak kadar uzunsa işte o zaman firefox saçmalamalaya başlıyor. sayfa sola kayıyor. kayınca mouse fotografın veya butonun veya linkin üzerinden çekilmiş oluyor o zaman sayfa eski yerine kayıyor. tabi bu durumda mouse tekrar linkin üzerine geldiğinden yine sola kayıyor. böylece sürekli bir  döngü başlıyor.
  
inşallah anlatabilmişimdir.  
  
böyle bir sorunu olan varsa yardım bekliyorum.

sosyalik
28-08-2012, 15:20   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Firefox'u sıfırlamayı denediniz mi?

Sıfırlamak için: Firefox > Yardım > Sorun Giderme Bilgileri > Firefox tarayıcısını sıfırla. Bu seçeneği kullandığınızda eklentilerinizin hepsi silinecek ama parola ve yer imleriniz kaybolmayacak.

mirmika
28-08-2012, 15:51   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

kardeşim çok sağol ya. İnanmayacaksın ama bu öyle sinir bozucu ki. her sayfada olmuyor. çok uzun linklerde sorun oluyor. bir şey indirmek için butonun üzerin geliyorum sayfa bir anda sağa ya da sola kayıyor. kayınca olduğu yerde dursa neyse. kaydığı gibi fare butonun üzerinden ayrıldığı için eski yerine geliyor. dönünce fare yine butonun üzerinde yine gidiyor.


Anlayacağın kanserojen bir durum. bir gündür buna çözüm arıyordum. mesele bu kadar basitmiş ha. sıfırla.


Çok sağol.