Bilgisayarıma yeni Mozilla Firefox 3 kurdum. Yani bu programı ilk kullanmaya başladım. Hızı, güvenliği, performansı internet explorer'e göre daha iyi fakat sayfa görüntülerinde çok sorun var. Örnek verecek olursam her üyenin solda küçük bir resmi var. Ben Firefox'ta onu dahi göremiyorum. Yani sayfa görünümü internet explorer gibi düzenli değil. Yeni kullanmaya başladığım için ayarlarına dokunmadım. Gerçekten sayfa düzeni bende çok kötü. Arka planı siyah renk olan bir siteyi normal beyaz gösteriyor. Diğer görüntü sorunlarımı anlatsam bitsem. Sadece görüntüde sorun var. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Firefox 3 sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
360 mesaj
arkadas benimki tikir tikir calisiyor.java guncellemesi ni yap bence
Taze Üye
4 mesaj
firefox 2 de aynı sorunları yaşıo muydun ?
OP Yıllanmış Üye
142 mesaj
Hayır, gayet iyiydi. Yeniden kursam sorun çözülür mü?
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
yeniden indir bence sorun yok firefox 3 te
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
104 mesaj
araclar/secenekler/içerik/renkler/sectiklerimin dısında internet sayfalarının kendı renklerını kullanmasına ızın ver bu ısaretlı olacak
OP Yıllanmış Üye
142 mesaj
M@Naraclar/secenekler/içerik/renkler/sectiklerimin dısında internet sayfalarının kendı renklerını kullanmasına ızın ver bu ısaretlıÇok teşekkür ederim. Dediğinizi uyguladım, sorun çözüldü. Tekrar teşekkür ederimSon Düzenleme: eray36 ~ 22 Ağustos 2008 15:24
Yıllanmış Üye
160 mesaj
Firefox 3 hoşuma gitmedi bende tekrar 2 ye döndüm :D
Taze Üye
-13 mesaj
Arkadaşlar bende yaklaşık bir haftadır Firefox 3.1 i kullanıyorum gayet memnunum fakat ufak bir sorunum var dil ayarlarını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu anda ingilizce olarak kurduğum haliyle duruyor nasıl bir ayar yaparak Türkçeleştirebilirim??
Son Düzenleme: chackall ~ 16 Eylül 2008 04:55