Firefox 3.0.11 Güncellemesi Yayınlandı
https://www.chip.com.tr/forum/Moz ... Turkce_t111359.html
bu bir tarayıcı değil mi?
yanıt evet ise,forumda ilk önce nereye bakılması gerekir?
otomatik şu anda indiriyormuş zaten :-D
3.0 güncellemeleri 20. sürüme kadar ilerleyecek bu gidişle
neden 3.1 yapmıyorlar ismini anlamadım en azından artık bu 11. sürümde 3.0 atılıp 3.1 yapılsa olurdu.
Firefox yeni ürün çıkarma konusunda sıkıntılı mı??
Üzerinde titiz bir şekilde çalışılan 3.5 sürümü bitmek üzere. 3.6 sürümü olağan üstü yeniliklerle yola çıktı... Ayrıca Mozilla vakfı tüm bu yeni sürümlerle uğraşırken indirilme rekoru kıran 3.0 sürümünde iyileştirme yapmayı ve açıklarını kapatmayı da ihmal etmiyor. Bütün işletim sistemleri için ayrı Firefox hazırlanıyor; Microsoft gibi yalnızca kendi sistemleri için değil (buna rağmen açıkların kapatılması için bir yıl beklemek gerekebiliyor.)
Son olarak, Thunderbird, SeaMonkey ve Songbird gibi popüler yazılımların hepsiyle Mozilla ilgileniyor... Yalnızca Firefox ile değil...
Microsoft'un uyanması ve Google'ın tarayıcı pazarına el atması ile çeşitler çoğaldı ve son kullanıcının burnu kalktı. Tek sorun bu. Yoksa, Firefox son derece hızla gelişen, herkesin örnek alıp gıptayla baktığı bir tarayıcı.
halflife2gmanFirefox bu konularda sıkıntılı. Yeni ürünlerini çok geç çıkarıyor...Son Düzenleme: Nicoll ~ 14 Haziran 2009 00:15
Firefox çok iyi fakat fazla karmaşık biraz daha sade olursa bence daha iyi olur.
NicollFirefox yeni ürün çıkarma konusunda sıkıntılı mı??Aynen usTa. Firefox cidden diğer tarayıcılara göre daha cazip geliyor bana şahsen. Verdiği yenilikler olsun, eklentiler olsun sunduğu performans felan derken içimizde yer edindi. Başta Internet Explorer olmak üzere bütün tarayıcıların tahtını salladı. Şuan bile bana en ideal gelen tarayıcı Mozilla Firefox.Üzerinde titiz bir şekilde çalışılan 3.5 sürümü bitmek üzere. 3.6 sürümü olağan üstü yeniliklerle yola çıktı... Ayrıca Mozilla vakfı tüm bu yeni sürümlerle uğraşırken indirilme rekoru kıran 3.0 sürümünde iyileştirme yapmayı ve açıklarını kapatmayı da ihmal etmiyor. Bütün işletim sistemleri için ayrı Firefox hazırlanıyor; Microsoft gibi yalnızca kendi sistemleri için değil (buna rağmen açıkların kapatılması için bir yıl beklemek gerekebiliyor.)
Son olarak, Thunderbird, SeaMonkey ve Songbird gibi popüler yazılımların hepsiyle Mozilla ilgileniyor... Yalnızca Firefox ile değil...
Microsoft'un uyanması ve Google'ın tarayıcı pazarına el atması ile çeşitler çoğaldı ve son kullanıcının burnu kalktı. Tek sorun bu. Yoksa, Firefox son derece hızla gelişen, herkesin örnek alıp gıptayla baktığı bir tarayıcı.
firefox her siteyi açamıyor.firefoxla çalışırken cpu %100e vuruyor.operayı kurdum.performans daha iyi ama oda firefoxun açamadıgı siteleri açamıyor.bu durumda en iyisi internet explorer ondada sık sık geçersiz işlem yürüttü kapatılacak sorunu var