İndirdim yükledim fakat eklenti yukleyemıyorum uyumlu değil diyor hepsi...yardım edersenız cok tşk ederim...Örneğin Forecastfox™ 0.9.9 yükleyemiyorum..Firefox 3.5 beta ile uyumlu değil diyor...
Firefox 3.5 beta Yardımmmm
Programların beta sürümleri kararlı değildir. Sorunlar mutlaka olur. Yapabileceğiniz en güzel şey beta sürümü kaldırıp Edremitli'nin verdiği sürüm numaralı tilkiyi kurmak.
Zaten o bir sorun değil ki eklenti uyumsuzluğu. Nasıl 2.x ten 3.0.x e geçerken sorun olduysa şimdide 3.0.x ten 3.x e geçerken uyumsuzlar elbette olur ama bu sorun da zamanla düzelir.
Ama yinede beta sürümler iyi değildir. Bol bol hataları bulunur.
betayı kaldır 3.0 ı yükle ne fark var ki. illede son sürümü kullanıcam diye bi şart yok ki...
Kurmak istediğin Forecastfox™ 0.9.9 eklentisini bilgisayarına indir ve 7z ile aç. İçinde "install.rdf" isimli bir dosya göreceksin. Sağ tıklayıp düzenle de, not defteri ile açılacaktır. Orada maxVersion>3.1b3 diye arama yap; 3.1b3 yazan yeri 3.5b4 olarak değiştir. Kaydet ve çık. Uyumsuz tüm eklentiler için aynı işlemi uygulayabilirsin...
Artık eklentiyi Firefox'un eklenti penceresine sürükleyip bırakarak kurabilirsin...
nightly tester toolsu yükle sonra da istediğin eklentiyi yükle
eğer uyumsuzsa bi pencere açılır sen oraya force install dersen yükler eklentiyi