Ben bilgisayarıma Firefox 3.5 kurdum.Ama firefox.exe dosyasına çift tıkladığımda veya Masaüstüne oluşan kısayola bastığımda filan Firefox açılmıyor.Bilgisayarımda vista ultimate yüklü 4 gb ram filan var.program açmakta sorun yok tek sorun dosyanın açılmasında.Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Firefox 3.5 çalışmıyor
merhaba
bir de firefoxu güvenli modda çalıştırmayı dene, sistemde bir güvenlik programı kurulu mu? kuruluysa korumayı duraklat ya da kapat ve tekrar firefoxu çalıştır
Görev yöneticisinden firefoxun arka planda çalışıp çalışmadığına bakın eğer çalışıyorsada görevi sonlandırıp firefoxu öyle tıklayıp açın.
Bilgisayarda bir yönetici oturumu var bir de standart kullanıcı oturumu var.yönetici oturumunu ben kullanıyorum.Firefox benim oturumda çalışmıyor standart kullanıcı hesabında çalışıyor.işin garibi de bu zaten.mesela çift tıkladıktan sonra görev yöneticisinde arka planda çalışan bir uygulama olarak da gözükmüyor.yani işlemlerde görünmüyor.Bilgisayardaki güvenlik programlarını devre dışı bıraksam da çalışmıyor.Ama güvenli modda açılıyor.ayrıca güvenli modda çalıştırsam bile her zaman bilgisayarı firefox kullanmak için güvenli modda açmam mı gerekiyor??