Firefox 3.6 RC 1 Sürümüyle Yola Devam

Mairo
08-01-2010, 23:47   |  #26  
Mairo avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Alıntı: ugpa7  
Gözle görülür bir hız artışı yok adamlar resmen 3.'nın yanına 5 yerine 6 koymuşlar bir fireefox'la chip.com.tr'ye girin birde Chrome'la fark kendini belli edecektir buradada anlattım:https://www.chip.com.tr/forum/fir ... 335_wp1.html#794576
Yanlış anlaşılma olmasın ama bir yazılımın sürüm numarası arttığında illa hızının artması gerekmez. Her yeni sürümde hızın yanı sıra hatalar düzeltilir, açıklar kapatılır, yeni özellikler eklenir. Yani yeni sürüm demek hız artışı demek değildir ve her sürümde artacağı garantiside olmaz. Bu sadece Firefox için değil tüm yazılımlar için geçerli.

Hız olayına gelince ya bağlantıyla ilgili problemin var ya da PC'de başka bir problem var. Şu an Mozilla Firefox 3.5.7 kullanıyorum ve şimdiye kadar Chip'de dahil hiçbir sitede hız sorunu yaşamadım.

Ali34
09-01-2010, 11:53   |  #27  
OP Üye
54 mesaj
Alıntı: Mairo  
Yanlış anlaşılma olmasın ama bir yazılımın sürüm numarası arttığında illa hızının artması gerekmez. Her yeni sürümde hızın yanı sıra hatalar düzeltilir, açıklar kapatılır, yeni özellikler eklenir. Yani yeni sürüm demek hız artışı demek değildir ve her sürümde artacağı garantiside olmaz. Bu sadece Firefox için değil tüm yazılımlar için geçerli.

Hız olayına gelince ya bağlantıyla ilgili problemin var ya da PC'de başka bir problem var. Şu an Mozilla Firefox 3.5.7 kullanıyorum ve şimdiye kadar Chip'de dahil hiçbir sitede hız sorunu yaşamadım.

Script motorundaki iyileştirmelerden dolayı bu 3.6 sürümünde belirgin bir hızlanma var. Şuan için hız konusu tarayıcıların önem verdiği bir özellikliklerden birisi ve yeni sürümlerin daha hızlı olması için çalışıyorlar dolayısiyle sürümler arası geçişte hız  farklılıkları var.

Buarada Firefox 3.6 RC 1 sürümünün sürüm  notlarınıda aktarayım

Bu sürümde bir önceki beta sürümde yer alan 70den fazla (17'si kritik 97 hata dersek daha doğru olacak) hata düzeltilmesinin yanısıra Üçüncü parti yazılımlarıyla uyum geliştirilmeside yapılmış ve eş zamanlı sayfa açışlarında da hızlandırmaya gidilmiş.
Javascrip motorunda ki iyilieştrmeler sayesinde sayfaların daha hızlı cevap vermesi sağlanmış.
Sürüm Notlarınaburadanve Diğer  dil tercihlerinede buradan ulaşabilrsiniz.

İyi kullanımlar

hargun
09-01-2010, 23:24   |  #28  
hargun avatarı
Yıllanmış Üye
192 mesaj

işletim sistemim 64 bit. 64 bit firefox ile sörf yapamadıktan sonra... (64 bit firefox var ama flash player desteği yok)

ugpa7
10-01-2010, 16:43   |  #29  
Yıllanmış Üye
275 mesaj
Alıntı: Mairo  

Aslın da demek istediğim bazı sitelerde yukarı aşagı inerken takılmalar

58zarali
10-01-2010, 22:38   |  #30  
Üye
80 mesaj

bir tarayıcı ancak bu kadar güzel ve esnek olabilir.

anti internet explorer

ugpa7
11-01-2010, 08:58   |  #31  
Yıllanmış Üye
275 mesaj

anti monzilla team

ugpa7
11-01-2010, 15:56   |  #32  
Yıllanmış Üye
275 mesaj

https://www.chip.com.tr/konu/herk ... ek-alsin_17565.html

SonKraLL
13-01-2010, 17:29   |  #33  
SonKraLL avatarı
Yıllanmış Üye
331 mesaj

harika valla..tek tıkla saniyesinde açılıyor..sitelere daha hızlı giriyor..eklentiler firefoxsu yormuyor..süper olmuş..internet explorerin arama hızını yakalayamasada çok güzel..5 senedir mozillayı kullanırım..halende kullanmaya dewam ediyorum..

escape
13-01-2010, 18:09   |  #34  
Yıllanmış Üye
183 mesaj

beta sürümler son sürümü hazırlamak içindir, neden bu kadar beta yayınlanıyor sorusunu soranlar için söylüyorum. Uzun zamandır takılıp kaldım google chrome'a, gayette memnunum ie8 faciasından sonra bana teselli oldu sanırım bir süre daha bunu kullanacağım.

lias26
18-01-2010, 18:03   |  #35  
Taze Üye
3 mesaj

[url=../kisisel/42013/]Ali34[/url] teşekkürler Advanced System Protector i,çin tam 50 adet spyware buldu ve temizledi
FİREFOx 3.6.RC 1 sürümünü kullanmaya başladım fakat hızı arttı bu inkar edilemez bunu da kurmadan önce ölçtüm sonra kurduktan sonra ölçtüm artı var..eğer sizde denemek isterseniz buradan;

ölçebilirsiniz ............