Gözle görülür bir hız artışı yok adamlar resmen 3.'nın yanına 5 yerine 6 koymuşlar bir fireefox'la chip.com.tr'ye girin birde Chrome'la fark kendini belli edecektir buradada anlattım:https://www.chip.com.tr/forum/fir ... 335_wp1.html#794576Yanlış anlaşılma olmasın ama bir yazılımın sürüm numarası arttığında illa hızının artması gerekmez. Her yeni sürümde hızın yanı sıra hatalar düzeltilir, açıklar kapatılır, yeni özellikler eklenir. Yani yeni sürüm demek hız artışı demek değildir ve her sürümde artacağı garantiside olmaz. Bu sadece Firefox için değil tüm yazılımlar için geçerli.Hız olayına gelince ya bağlantıyla ilgili problemin var ya da PC'de başka bir problem var. Şu an Mozilla Firefox 3.5.7 kullanıyorum ve şimdiye kadar Chip'de dahil hiçbir sitede hız sorunu yaşamadım.
Firefox 3.6 RC 1 Sürümüyle Yola Devam
- 1
- 2
Yanlış anlaşılma olmasın ama bir yazılımın sürüm numarası arttığında illa hızının artması gerekmez. Her yeni sürümde hızın yanı sıra hatalar düzeltilir, açıklar kapatılır, yeni özellikler eklenir. Yani yeni sürüm demek hız artışı demek değildir ve her sürümde artacağı garantiside olmaz. Bu sadece Firefox için değil tüm yazılımlar için geçerli.Script motorundaki iyileştirmelerden dolayı bu 3.6 sürümünde belirgin bir hızlanma var. Şuan için hız konusu tarayıcıların önem verdiği bir özellikliklerden birisi ve yeni sürümlerin daha hızlı olması için çalışıyorlar dolayısiyle sürümler arası geçişte hız farklılıkları var.Hız olayına gelince ya bağlantıyla ilgili problemin var ya da PC'de başka bir problem var. Şu an Mozilla Firefox 3.5.7 kullanıyorum ve şimdiye kadar Chip'de dahil hiçbir sitede hız sorunu yaşamadım.
Buarada Firefox 3.6 RC 1 sürümünün sürüm notlarınıda aktarayım
Bu sürümde bir önceki beta sürümde yer alan 70den fazla (17'si kritik 97 hata dersek daha doğru olacak) hata düzeltilmesinin yanısıra Üçüncü parti yazılımlarıyla uyum geliştirilmeside yapılmış ve eş zamanlı sayfa açışlarında da hızlandırmaya gidilmiş.
Javascrip motorunda ki iyilieştrmeler sayesinde sayfaların daha hızlı cevap vermesi sağlanmış.
Sürüm Notlarınaburadanve Diğer dil tercihlerinede buradan ulaşabilrsiniz.İyi kullanımlar
Yanlış anlaşılma olmasın ama bir yazılımın sürüm numarası arttığında illa hızının artması gerekmez. Her yeni sürümde hızın yanı sıra hatalar düzeltilir, açıklar kapatılır, yeni özellikler eklenir. Yani yeni sürüm demek hız artışı demek değildir ve her sürümde artacağı garantiside olmaz. Bu sadece Firefox için değil tüm yazılımlar için geçerli.Aslın da demek istediğim bazı sitelerde yukarı aşagı inerken takılmalarHız olayına gelince ya bağlantıyla ilgili problemin var ya da PC'de başka bir problem var. Şu an Mozilla Firefox 3.5.7 kullanıyorum ve şimdiye kadar Chip'de dahil hiçbir sitede hız sorunu yaşamadım.
bir tarayıcı ancak bu kadar güzel ve esnek olabilir.
anti internet explorer
harika valla..tek tıkla saniyesinde açılıyor..sitelere daha hızlı giriyor..eklentiler firefoxsu yormuyor..süper olmuş..internet explorerin arama hızını yakalayamasada çok güzel..5 senedir mozillayı kullanırım..halende kullanmaya dewam ediyorum..
beta sürümler son sürümü hazırlamak içindir, neden bu kadar beta yayınlanıyor sorusunu soranlar için söylüyorum. Uzun zamandır takılıp kaldım google chrome'a, gayette memnunum ie8 faciasından sonra bana teselli oldu sanırım bir süre daha bunu kullanacağım.
[url=../kisisel/42013/]Ali34[/url] teşekkürler Advanced System Protector i,çin tam 50 adet spyware buldu ve temizledi
FİREFOx 3.6.RC 1 sürümünü kullanmaya başladım fakat hızı arttı bu inkar edilemez bunu da kurmadan önce ölçtüm sonra kurduktan sonra ölçtüm artı var..eğer sizde denemek isterseniz buradan;
ölçebilirsiniz ............
- 1
- 2