- Windows 8.4MB exe
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur - Windows 64-bit 8.7MB exe
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur - Mac 25MB dmg
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur - Mac 64-bit for 10.6 15MB dmg
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur - Linux Intel 11MB tar.bz2
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur - Linux 64-bit Intel 12MB tar.bz2
01-Temmuz-2010 tarihinde oluşturulmuştur
Firefox 4 Beta 2 Çıktı!İndirin!64 Bit Destekli...
beta sürümünü kullanmak riskli değil midir?
Betalar,güncellemeler ard arda geliyor.Ne zaman çıkacak şu mozilla 4?
devamlı çöküyor bende anlamadım gitti.şimdilik 3.6 ile devam. tam sürümünü bekleyeceğim.
Beta bir nebze iyi oluyor fakat pre beta olunca çok çok açığı bulunan ve çöken bir versiyon oluyor. Kullanacaksanız Beta 1'i kullanın hatta direk tam sürümü kullanın görünüşü farklı diye kendinizi riske atmayın.
wrldxplrr doru demiş durmadan çökemeye başladı bende bazen chorome ile bazen ie ile nete giriyorum ama firefoxta işime yarayan tonla plug in vardı
Devamlı çöküp duruyor. Full beklemek en mantıklısı sanırsam
devamlı çöküyor bende anlamadım gitti.şimdilik 3.6 ile devam. tam sürümünü bekleyeceğim.Devamlı çöküp duruyor. Full beklemek en mantıklısı sanıBurada verilen beta 2'nin ön sürümü yani betanın betası. Ayrıca günde 1-2 defa güncelleme yiyor, sürekli değişiyor... Düzgün çalışmaması normaldir...Birkaç gün önce daha kararlı çalışan beta 1 yayınlanmıştı sonra tekrar kaldırıldı; yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra tekrar yayınlanır...
Betalar,güncellemeler ard arda geliyor.Ne zaman çıkacak şu mozilla 4?Beklentiler ve haberlere göre bu yılın sonunda çıkması muhtemel.Şahsen FireFox 3.6.x güncellemelerinde hâlen dişe dokunur bir şey yok. Son güncelleme FarmVille için çıkartılmış. FarmVille için güncelleme çıkarana kadar şu hantallığı kaldıran bir güncelleme çıkarsalardı keşke. Eklentileri ve özellikleri iyi hoş da çalışma hızı bakımından Chrome ya da Opera ile arasında ciddi farklar var...
Son Düzenleme: Andry ~ 03 Temmuz 2010 15:24
Beta Kullandığınızda Neylerle Karşılacağınızı adım adım görüyorsunuz ve öğreniyorsunuz. kullanmamak için durmayın indirin farkı anlıycaksınız ;)
Ben firefox beta 1 ile sorun yaşamadım en iyisi yan uygulamalar çöktüğü zaman yeniden başlamaması
her çıkan firefox kurduğum bi ton pluginin gitmesi demek :( daha diğerlerini tam kuramazken 3.6 ya şimdi 4 içinde aynı şeylerle uğraşcağız. Ama vazgeçilmez tarayıcım firefoxtur.