Firefox 4 daha da hızlanmayı sürdürüyor!

CHIP Online
15-09-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yeni Firefox 4 test sürümleri gittikçe daha da hızlanıyor! İşte heyecan uyandıran son durum...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/fire ... rduruyor_22412.html

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü

Microsoft yeni Internet Explorer 9 beta'sını yayınlamaya ve ortalığın tozunu atmaya hazırlanırken, rakibi Mozilla da boş durmuyor, yeni Firefox için harıl harıl çalışıyor. Amaç tabii ki Internet Explorer 9'un şovunu çalabilmek...

Her zamankinden daha yoğun olan Mozilla, Firefox'u yeni özelliklerle donatmaya ve geliştirmeye devam ediyor. En son ve en önemli gelişme ise JägerMonkey adı verilen yeni JavaScript motoru oluyor. Firefox'un, rakipleri karşısında iyiden iyiye geride kalan JavaScript performansının bu motor sayesinde önemli oranda artması bekleniyor.

İnternet uygulamaları ve internet tarayıcı tabanlı oyunlar için son derece önemli olan JavaScript performansında Firefox 4'ün büyük bir atılım yapması, yeni motor sonrasında kimse için sürpriz olmamalı.

Tüm konu: Firefox 4 daha da hızlanmayı sürdürüyor!

İzleyin: Firefox 4'e çoklu-dokunmatik gücü!

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 4 çok mu gecikti?

infoman
15-09-2010, 15:21   |  #2  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj

Mozilla Firefox'a motor takviyesi yapıp birde arayüz ekleyene kadar sakallarım ağardı :) Zaten beklemiyordum  ama yaşımın taksimetresi 1 yıl daha tıklattı. Beta süreci ürünlerini toplamda 2 ay kadar denememe rağmen ben pek tutmadım, belki tarayıcıyla oynamak isteyen lego severler kullanabilir.

serkanb
15-09-2010, 19:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
136 mesaj

ölümüne Firefox derim en güvenlisi o ondan sonra chrome ie  yi salla gitsin derim

infoman
17-09-2010, 01:01   |  #4  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
Alıntı: serkanb  
ölümüne Firefox derim en güvenlisi o ondan sonra chrome ie  yi salla gitsin
Ya canın ya firefox ?:)))))))))))))))))))