Firefox 4 indirdim, öncelikle kullanımına pek alışamadım. Daha doğrusu bana kullanışlı gelmedi pek.
Esas sorunum ise sayfalar normalden çok daha parlak gözüküyor, acaba bana mı öyle geliyor yoksa sizde farkettiniz mi ?
Firefox 4 indirdim, öncelikle kullanımına pek alışamadım. Daha doğrusu bana kullanışlı gelmedi pek.
Esas sorunum ise sayfalar normalden çok daha parlak gözüküyor, acaba bana mı öyle geliyor yoksa sizde farkettiniz mi ?
Valla sadece indirip kurdum, harici bir işlem yapmadım. Neden böyle olduğunu anlamış değilim.
bende de firefox 4 var ama bence gayet parlaklığı iyi 200. mesaj oldu :)) bu arada
Mozilla'nın 3.5.16 sürümü öncekileri gibi sık sık çöküyordu.
Ayrıca bâzı sitelere yazdığım mesajlarda bululunan kesme işâretleri, soru işâret olarak görünüyordu. Mozilla'yı kaldırıp Google Chrome kurmuştum.
Mozilla Firefox 4 çıkınca belki bu sorunlar düzelmiştir düşüncesiyle tekrar kurdum.
Yaklaşık iki gün kullandım.
Herhangi bir çökme yaşamadım.
Ancak, bâzı sitelerdeki, Kesme işâretleri sorunu devam ediyor.
Bu işâretler yerine (?) işâreti çıkıyor.
Ayrıca Mozilla kullanılarak Bilgisayarıma girldiğinden şüphelenmekteyim.
Sebebi şu.
Mozilla ile internet'e bağlandığımda RAM çalışma kapasitesinde yükselme oluyor.
Bu esnada CPU da bir değişiklik olmuyor.
Mozilladan çıksam da RAM kullanım oranında bir azalma görünmüyor.
Bilgisayarı kapatmak istediğimde, sanki çalışan başka bir program varmış gibi sürekli olarak, ekranda 'Kapanmaya zorla' yazısı çıkyor.
Google Chrome kurunca bu anlattıklarım olmuyor.
Mozilla'nın 3.5.16 sürümü öncekileri gibi sık sık çöküyordu.bence o windows yüzünden oluyordur... başka pc ile dene yada çalışan DVD Pardus 2011 ile dene... daha net görüürsün...
Ayrıca bâzı sitelere yazdığım mesajlarda bululunan kesme işâretleri, soru işâret olarak görünüyordu. Mozilla'yı kaldırıp Google Chrome kurmuştum.
Mozilla Firefox 4 çıkınca belki bu sorunlar düzelmiştir düşüncesiyle tekrar kurdum.
Bu işâretler yerine (?) işâreti çıkıyor.Ayrıca Mozilla kullanılarak Bilgisayarıma girldiğinden şüphelenmekteyim.
Sebebi şu.
Bilgisayarı kapatmak istediğimde, sanki çalışan başka bir program varmış gibi sürekli olarak, ekranda 'Kapanmaya zorla' yazısı çıkyor.Google Chrome kurunca bu anlattıklarım olmuyor.
Mozilla'nın 3.5.16 sürümü öncekileri gibi sık sık çöküyordu.Tabi Chrome ile çok güvendesiniz..Google tüm mahrimiyetinizi korur merak etmeyin :D
Bu işâretler yerine (?) işâreti çıkıyor.Ayrıca Mozilla kullanılarak Bilgisayarıma girldiğinden şüphelenmekteyim.
Sebebi şu.
Bilgisayarı kapatmak istediğimde, sanki çalışan başka bir program varmış gibi sürekli olarak, ekranda 'Kapanmaya zorla' yazısı çıkyor.Google Chrome kurunca bu anlattıklarım olmuyor.
Ayrıca Chrome en çok RAM harcayan tarayıcıdır.Görev yöneticisinde kaç tane chrome.exe açılıyor sayarmısınSon Düzenleme: Fransuva ~ 24 Mart 2011 16:42
Tabi Chrome ile çok güvendesiniz..Google tüm mahrimiyetinizi korur merak etmeyin :DWindows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi kurulu.
Ayrıca Chrome en çok RAM harcayan tarayıcıdır.Görev yöneticisinde kaç tane chrome.exe açılıyor sayarmısı
4 GB RAM var.
Şikâyetçi olduğum husus RAM kullanımı değil.
Frefox'tan çıksam da ilk açtığım anda ki yükselişte hiç düşme yaşanmıyor.
İnternet bağlantısını kesersem, kullanılan RAM miktarında düşüş oluyor.
İnternetten çıkmadan Bilgisayarı kapatmak istediğimde, her defâsında 'Kapanmaya zorla' uyarısı çıkıyor. Google Chrome kurduktan sonra bu sorun ortadan kalktı.
XP ile kullanıyorsanız, Direct 3D'yi kullanmaya çalışıyor Firefox... Ondandır...Valla ne yalan söyliyeyim Xp için bukadar iyi bir firefox beklemezdim resmen ie9 xp versiyonu olmuş.Microsoft böyle yapmaya devam ederse ilerde windows 7 kullanıcıları için ie 10 yada 10 sonra çıkan çıktıgında destegi kaldırırsa ne demek istediğimi anlarsınız.
Bende okadar dikkat ettim ama normal ...
Firefox 4 oldukça iyi , eski çökmeler falan düzelmiş, görünüm süper, yalnız merak ettiğim bir şey var sekmeleri gruplandırdığımızda makinenin çalışmasını yavaşlatır mı? Ram'den yer mi? Yani açılan sekmeler grupta da olsa açılmış gibi mi? görmektedir??