arkadaşlar 2 gün önce firefox 4 ü indirmdm ve kurdum.ilk kullanmadm anlarda bi sıkıntı yoktu ama ertesi gün pc i açtım ve facebook u açmak istedm ama bi türlü açamadı nette sorun yok çünkü explorerda açmayı denedm saniyesinde açtı ama bu arada google hürriyet vs. gibi siteleri sorunsuz açıyordu sadece facebook ve chip açılmadı ama herşey ie de normaldi.siteyi uzun süre yüklemeye çalışıyo ama ne yüklenemedi yazısı nede site açlıoyo sadece "facebook.com" bekleniyor gibi allta yükleme yazısı çıkıyo.bu sorun arasıra oluyor çogunlıkla herşey normal ama noluyo bilmiorm facebook ve bazı siteler firefox 4 de bazen açamıo anlamdm neden olablir bu ??
firefox 4 te sorun !
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
204 mesaj
aynen böyle giderse ben de eskisine dönmeyi düşünüorm..
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Bütün geçmiş siteleri,çerezleri v.s. yani Firefox ile alakalı herşeyi silip tekrar yüklemeyi dener misiniz ?
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 31 Mart 2011 00:04
aynı sorun bendede vardı çerezleri v.s sildim düzeldi ama ne hikmetse google chrome de veriyor aynı hataları chıp ve mynet gibi siteleri chrome açana kadar zaman geçiyor bende firefoxla açıyorum bu siteleri her zaman değil ama ara sıra açmıyor siteleri buda adobeyle ilgili sanırım.