Firefox 4'ten aynı nakarat!

CHIP Online
28-10-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Heyecanla "Ve Firefox 4 hazır!" haberini mi bekliyorsunuz? Cevabınız evetse beklemeye devam edin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/firefox-4-ten-ayni-nakarat_23231.html

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü

Mozilla'nın yeni tarayıcısı Firefox 4 için açıkladığı çıkış tarihini hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız çok da üzülmeyin, artık bu tarihin de bir önemi kalmadı. Daha önce açıklanan 2010 Kasım tarihi, yerini "2011'in başları" olarak değiştirildi.

Kısacası Firefox 4, artık kimseyi şaşırtmayan ertelemelerden birini daha yaşadı ve bu yıl içinde bizlerle olmayacağı resmi olarak kesinleşti.

Bugün yayınladığımız haberde, Firefox 4'ün ne kadar hızlı olacağından bahsetmiş ve muhtemelen sizleri heyecanlandırmıştık. Ancak şimdi bu heyecan yerini hayal kırıklığına bırakabilir. Bir Mozilla yetkilisinin Register'a yaptığı açıklamaya göre, Firefox 4'ün RC sürümü 2011'in başlarında hazır olacak, kısa süre sonra da final sürüm gelecek. Kesin bir tarih verilmese de, bu açıklamadan, Firefox 4'e en erken Şubat ayında kavuşabileceğimiz anlamını çıkartabiliriz. Ama kendinizi çok da şartlandırmayın, bu tarihi görmeniz bile çok kolay olmayacak. Neden mi? Haberimizin ikinci sayfasında...

Tüm konu: Firefox 4'ten aynı nakarat!

İzleyin: Firefox 4'e çoklu-dokunmatik gücü!

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Firefox 4 ne zaman hazır olacak?

anazer
29-10-2010, 10:40   |  #2  
anazer avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Adamlar bir halt başaramamışlar ki, ne demeye "olabildiğince" erken istiyorsunuz. Ben Betayı,sanırım geçen ay, yükledikten sonra sildim. Bilgisayarı inanılmaz kasıyor, dakka başı kilitleniyordu. Şimdi 3.6 sürümünü kullanmaya devam ediyorum ve 4. sürümü yayınlansa bile biraz daha beklemekte kararlıyım.