Forumda ki onca tarayıcı atışmasından sonra sıfırdan bir firefox deneyimi yaşamak istedim ve kurulu olan firefoxu tamamen kaldırıp yerine 3.0.10 u kurdum.
yer imlerimi aktardıktan sonra eklentilere başladım. tabi hemen MR Tech toolkit i kurdum ardından yeni bir eklenti arşivi oluşturdum. ve görünüm içinde herzaman ki tercihim -her ne kadar all in one sidebar ile uyuşmasada- yine personas eklentisi oldu. Tabi bunuların yanında Fast Dial(bir firefox arkaplan resminide ekledik), all in one sidebar, all in one gestures, ad block plus, noscript, mcafee sire advisor, faster fox, tab mix plus, locale switcher, keyscrambler, download statusbar ve flashgot eklentilerini kurdum. ve hazırdaki bir kaç ayarıda uyguladıktan sonra kullanmaya başladık tabi "arama için anahtar kelime ekle"(firefoxun türkçe çevirisine biraz daha çalışılması lazım) özelliğinide kullanarak bir kaç site aramalarını -ki birçok site firefox için arama motoru hazırlamıştı- ekledik.
ancak hala bazı eksiklikleri var ve sizin firefox ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.