Firefox'a müthiş bir eklenti!

CHIP Online
31-12-2009, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Önce "Chrome'dan almışlar!" diyeceksiniz; sonra bu Firefox eklentisinin gerçek gücünü göreceksiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/fire ... -eklenti_17347.html

Resimlerle: A'dan Z'ye "Süper Firefox" rehberi

İnternet tarayıcıların gelişimi durmuyor. Özellikle de Internet Explorer'ı geçmek isteyen ve geriden gelen Chrome tehdidiyle karşılaşan Firefox birbiri ardına yenilikler getiriyor. Geliştiriciler de yeni eklentilerle destek olmayı sürdürüyor.

Bu yeniliklerden bazıları da direkt Google Chrome'dan esinlenen özellikler. Gezdiğiniz siteleri ve sık kullandıklarınızı görsel olarak sunan, günlük alışkanlıklarda yer imlerinden daha iyi bir seçenek sunan Chrome özelliği, Firefox'a da geldi. Tabii ki bir eklenti olarak!

WebReview isimli Firefox eklentisi, Firefox tarayıcı geçmişini alıyor ve sörfü daha hızlı, daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan değişiklikler yapıyor. WebReview sadece Chrome'daki gibi bir anasayfa düzeni getirmeyi mümkün kılmakla kalmıyor, İlk başta sadece kozmetik bir taklit zannedilse de, aslında daha fazlasını sunuyor. Özellikle de alt araçlarından birisi tarayıcıların genel sorunlarından birisini çözüyor...

Tüm konu: Firefox'a müthiş bir eklenti!

İzleyin: Firefox'a multi-touch geliyor

Resimlerle: A'dan Z'ye "Süper Firefox" rehberi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu eklentiyi beğendiniz mi?

cbilgen13
31-12-2009, 11:32   |  #2  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

firefox'un son güncellemelerinden sonra tarayıcının daha yawaş çalıştığını gözlemledim... o yüzden şu aralar İE kullanıyorum ben..performansından da oldukça memnunum...

Hayalet 26
31-12-2009, 11:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj

Tilki son çırpınışlarını yapıyor.Fakat kaçınılmaz son giderek yaklaşıyor.2010 da Chrome tilkiyi yutacak ve ie nin tahtına göz dikecek gibi görünüyor...

_hEro
02-01-2010, 01:08   |  #4  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Şu eklentileride hiç sevemedim.Çoğu kişi gibi bende bütün tarayıcıları denedim ve en iyi kesinlikle IE.

bademgoz
05-01-2010, 18:25   |  #5  
bademgoz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
352 mesaj

süper bir eklenti firefox u eklentisiz düşünemiyorum beğenmeyenlerin ön yargılı davrandığını düşünüyorum ben tam 26 adet eklenti kullanıyorum tarayıcımı en verimli şekilde kullanıyorum beğenmeyenlerin eklentilerde ısrarcı olmasın diliyorum mutlaka seveceklerdir.

yalcinkurt
06-01-2010, 16:09   |  #6  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,580 mesaj

Firefoxta kullandığım tek eklenti; Download Helper. Bu eklenti benim pek hoşuma gitmedi. Ben Firefox'tan daha acayip şeyler bekliyorum ama daha ses seda yok.