istediğim siteyi ayarlasamda, firefox u açtığımda ana sayfaya hep aşağıdaki site geliyo.onu nasıl ayarlayabilirim? birde firefox un video indirme eklentisi vardır.pc yi ilk açtığımda video indirme hızı 100kb ın üzerinde ama daha sonra bu 20kb lara kadar düşüyo bu neyle ilgili?
Firefox anasayfa sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
801 mesaj
Son Düzenleme: matrax551 ~ 08 Nisan 2008 08:40
Yıllanmış Üye
527 mesaj
Aynı sorun bende de var. En son güncellemesini yükledim fakat yine o sayfalar açıldı. Virus olarak mı anlamalıyız bunu?
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj
Arkadaşlar sizin de bilgisayrda benimkinde olduğu gibi facebook türkçe eklentisi varsa bu sorun oluyor. Bugün bu eklentide güncelleme vardı ve yükledim ondan sonra açılış sayfam değişti. Sonra eklentiyi etkinsizleştirdim ve düzeldi.
Sizde de bu eklenti var mı?
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
emre1990Arkadaşlar sizin de bilgisayrda benimkinde olduğu gibi facebook türkçe eklentisi varsa bu sorun oluyor. Bugün bu eklentide güncelleme vardı ve yükledim ondan sonra açılış sayfam değişti. Sonra eklentiyi etkinsizleştirdim ve düzeldi.allah senden razı olsun.bende bugün güncelleme yapmıştım.dediğini yaptım düzeldi.Sizde de bu eklenti var mı?
facebooku artık iyice öğrendik.türkçe eklentiye çokda gerek yok aslında.Son Düzenleme: matrax551 ~ 08 Nisan 2008 20:54
Yıllanmış Üye
493 mesaj
Önemli değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Son Düzenleme: E.D. ~ 09 Nisan 2008 18:31
Yıllanmış Üye
493 mesaj
Biraz önce türkçe facebook 1.4 eklentisini indirdim. Sorun düzeltilmiş gibi görünüyor.
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
emre1990Biraz önce türkçe facebook 1.4 eklentisini indirdim. Sorun düzeltilmiş gibi görünüyor.banada geldi.ben tırsdım atladım.
Yıllanmış Üye
527 mesaj
emre1990Arkadaşlar sizin de bilgisayrda benimkinde olduğu gibi facebook türkçe eklentisi varsa bu sorun oluyor. Bugün bu eklentide güncelleme vardı ve yükledim ondan sonra açılış sayfam değişti. Sonra eklentiyi etkinsizleştirdim ve düzeldi.Evet facebook eklentisi vardı. Şu an şehir dışındayım, eve dönünce düzeltirim artık. Sağol.Sizde de bu eklenti var mı?