Firefox: Facebook videolarını kaydedin!

CHIP Online
23-02-2009, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bu Firefox eklentisi yardımıyla Facebook sayfalarındaki videoları sabit diskinize kaydetmeniz mümkün

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Fire ... kaydedin_10867.html

Resimlerle: En iyi Firefox duvar kâğıtları

Beğenin ya da beğenmeyin, Facebook dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformu. Ve Facebook bilgi paylaşımı için bir çok platformdan daha çok seçenek sunuyor. Bunlardan biri de hiç şüphesiz kullanıcıların bir yerlerden bulup buluşturup profillerine veya "duvarlarına" yapıştırdıkları videolar.

Güncel video kliplerden naftalin kokan görüntülere, eğlenceli videolardan garip olaylara kadar pek çok ilginç videoyu izleyebileceğiniz Facebook'da, izlediğiniz videoları sabit diskinize tek tıklama ile kaydetmek mi istiyorsunuz? Eğer Firefox kullanıyorsanız bu iş son derece kolay.

Firefox'un eklentileri çok meşhurdur, hatta bu eklentilerin en iyilerine sizin için  En iyi 25 Firefox eklentisi özel dosyamızda yer vermiştik. Facebook videolarını kaydetmek için ise tüm yapacağınız Facebook Video eklentisini sisteme kurmak.

Bu linke tıklayarak ulaşabileceğiniz eklenti sayfasından ilgili eklentiyi kurup Firefox ile Facebook profilinize bağlandığınızda ekrandaki tüm videoların altında Dowload Video seçeneğinin eklendiğini göreceksiniz. Bu Dowload Video linkine tıklayarak istediğiniz videoyu sabit diskinize bir FLV veya MP4 dosyası olarak indirebilir ve istediğiniz zaman rahatça izleyebilirsiniz.

Tüm konu: Firefox: Facebook videolarını kaydedin!

Resimlerle: En iyi Firefox duvar kâğıtları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Videoları kaydetmek için daha kolay bir alternatif öneriniz var mı?

Fattur
23-02-2009, 21:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Facebook videolarını kaydetmeye pek ihtiyaç duymuyorum Kahkaha

Banned
24-02-2009, 00:38   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj

video download helper(firefox) zaten her siteden flash videoları kaydedebiliyor üstelik extradan kota harcamadan(sadece izlerken harcadığınız kota kadar kota gider diğer programlar gibi sıfırdan tekrardan indirmez)...yani başka şeylerle uğraşmaya değmez...

HackMarvel3
28-12-2009, 19:21   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

Facebookdan video indirmenin çok daha kolay bir yolunu biliyorum ben yeni açılan bir site var ben onu kullanıyorum sizde kullanabilirsiniz video indirmek için linki kopyalayıp yapıştırmanız yeterli.

Facebook Video indir

yalcinkurt
28-12-2009, 19:24   |  #5  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj
Alıntı: wakefield  
video download helper(firefox) zaten her siteden flash videoları kaydedebiliyor üstelik extradan kota harcamadan(sadece izlerken harcadığınız kota kadar kota gider diğer programlar gibi sıfırdan tekrardan indirmez)...yani başka şeylerle uğraşmaya değmez...
Aynen. Yaşasın Mozilla Firefox! Yaşasın Download Helper! O yüzden hiçbir şeye gerek duymadan Download Helper yeter.

uGuR.uK
28-12-2009, 19:44   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

al benden de o kadar, download helper'ın indiremediği şey yok zaten.

kullanici62
15-07-2010, 19:23   |  #7  
Yeni Üye
21 mesaj

zahmetsiz bir yol : facebookvideoindir.me