Firefox sekmeleri bu eklenti ile renklenecek

CHIP Online
24-04-2009, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Firefox'un sıkıcı boş sekmelerini renklendirin: Tilki "New Tab King" adlı eklenti ile çağ atlıyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Fire ... klenecek_12314.html

Resimlerle: Firefox'un olmazsa olmaz eklentileri

Her ne kadar Firefox geliştiricileri sekmelerden sıkılmaya başlamış olsalar da, kullanıcılar hala tarayıcıların sekmelerini çok seviyorlar. Hatta Firefox'un eklenti özelliği sayesinde artık sekmeleri çok daha etkili bir şekilde kullanmak da mümkün. Bu son derece başarılı ve ilgili çekici yeni eklentinin adı ise New Tab King.

Normal şartlarda CTRL + T tuşuna basarak Firefox'ta yeni bir sekme açtığınızda karşınızda sadece yeni bir amaç için kullanabileceğiniz boş bir sekme bulunur. Fakat New Tab King ile artık yeni sekmede en sık kullandığınız web sitelerinin listesi ve favori klasörleriniz ile uygulamaların kısa yolları karşınıza geliyor. Hatta sık kullandığınız web sitelerini günün farklı zamanlarına göre ayrıştırılmış halde bile görebiliyorsunuz.

Eklentide ki Boss mode (patron modu) ise iş yerinizde herkesin görmesini istemediğiniz sörf alışkanlıklarınızı saklamaya yarıyor. Eklentinin arka bölümünde yer alan kız resmini bile değiştirebiliyorsunuz.

Eğer sekmelerden daha fazlasını almak istiyorsanız New Tab King'i kendiniz de deneyebilirsiniz.

Download: New Tab King

Tüm konu: Firefox sekmeleri bu eklenti ile renklenecek

Resimlerle: Firefox'un olmazsa olmaz eklentileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: New Tab King'i nasıl buldunuz?

Ahmet Ertuğrul
24-04-2009, 15:57   |  #2  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,651 mesaj

Aynısı Opera'da, Chrome'da, IE8'de var.Beğenmedim Firefox geç kalmış. Bir de yine eklentiyle geliyor, bir şeyi de tarayıcıya entegre yapsalar ölürler zaten.Beğenmedim

Banned
24-04-2009, 17:15   |  #3  
Banlandı
41 mesaj
ahmeyt05
Aynısı Opera'da, Chrome'da, IE8'de var.Beğenmedim Firefox geç kalmış. Bir de yine eklentiyle geliyor, bir şeyi de tarayıcıya entegre yapsalar ölürler zaten.Beğenmedim
5000 civarı eklentiyi sana entegre yapsak 10 dakka anca yaşarsın...

Mustafa Can
24-04-2009, 17:26   |  #4  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

bende yani sürüm var uyumlu deilmiş Beğenmedim

Banned
24-04-2009, 18:30   |  #5  
Banlandı
41 mesaj
Mustafa Can
bende yani sürüm var uyumlu deilmiş Beğenmedim
beta kullanıyor isen doğaldır...

Ahmet Ertuğrul
24-04-2009, 19:58   |  #6  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj
cruzer16
5000 civarı eklentiyi sana entegre yapsak 10 dakka anca yaşarsın...
Ben manyak mıyım 5000 eklentiyi entegre ediyim kendime.Kahkaha Firefox'um sıfır eklentili, memnunum. Hem o eklentiler tarayıcıda in-built olsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Bak Opera'ya. Eklentisiz fonksiyonel.

setare
24-04-2009, 21:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
260 mesaj

firefox2 de çalışmadı

Banned
24-04-2009, 21:42   |  #8  
Banlandı
41 mesaj
ahmeyt05
Ben manyak mıyım 5000 eklentiyi entegre ediyim kendime.Kahkaha Firefox'um sıfır eklentili, memnunum. Hem o eklentiler tarayıcıda in-built olsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Bak Opera'ya. Eklentisiz fonksiyonel.
öküz arabası da arabadır bugatti veyron'da...operada built in bulunan özellikleri de biliyoruz birşeyin ucundan azıcık bulundursa bu bizde de var deyip duruyorlar oysa örneğin firefoxta sadece sekmelerle ilgili kaç eklenti var ve hepsi ayrı bir fonksiyonda ayrı bir zevkte kişiler için...ve firefoxta eklenti uyumluluğu/uyumsuzluğu diye bir saçmalıkta yok gibi eğer beta kullanıyorsanız ne kullandığınızı bilin beta demek ileri seviye kullanıcı için demektir eğer sürüm yenileyip eklentiler uyuşmuyor diyorsanız güncellemeleri denetle tuşuna basmanız yeterli olur eski sürümün eklentileri uyumluluk güncellemesi ile yeni sürümün eklentileri olurlar...

Ahmet Ertuğrul
24-04-2009, 22:04   |  #9  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Ne alakası var yav? Ben mutluyum eklentisiz. Eklenti seven yüklesin bana ne?

Banned
24-04-2009, 22:34   |  #10  
Banlandı
41 mesaj
ahmeyt05
Ne alakası var yav? Ben mutluyum eklentisiz. Eklenti seven yüklesin bana ne?
52 tane eklenti ile idare ediyoruz şimdilik...ihtiyaç oldukça yenilerini de yüklerim zamanla...Ağzı kulaklarına varıyor

DarkHellKnightX
17-09-2009, 16:35   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

bence eklentilerin entegre edilmemesi daha iyi
bir tabak alıp içine kendi istediğin yemekleri koymak var birde içinde yemek olan bir tabağı almak var Gülüş