firefox sık kullanılanlar menüsü

gelefsane
27-02-2009, 21:58   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
353 mesaj

arkadaşlar firefoxuma tıkladığımda okun yanında kum saati beliriyor ve az sonra kayboluyor firefoxda açılmıyor.görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama pencere acılmıyor.bikaç gün öne başladı bu sorun.bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözülüyordu ama bugün olmadı nedense?mozillanın sitesinden indirp tekrar kurdum kuruldu ama yine açılmadı.bu arada ikinci bir işletim sistemi kurdum eski sistemdeki firefoxa eklediğim yer imlerimi yeni sistemdeki firefoxa nasıl aktarabilirim!yardımcı olun lütfen çok ihtiyacım var...yardım eden olursa minnetdar kalırım...

gelefsane
27-02-2009, 22:43   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
353 mesaj

ya bunca okuyan var da bir yardımcı olacak yok mu yaaaEmin değil

Banned
27-02-2009, 22:58   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

revo programıyla firefoxu kaldır ardından program filestan dosyasınıda silip ve yeniden kur.bazen bende de bu tür hatalar veriyor firefox kaldırıp kurunca düzeliyor.

yerimlerini diğer firefoxa aktarmak içinde önce yerimleri<yerimlerini düzenle<içe aktarama ve yedekleme<yedekle yazan yerden masaüstüne kaydet ve diğer tarayıcıyı açıp gene aynı yolu takip ederek bu sefer yedeklenin altındaki tekrar oluşturu seçerek yerimlerini bu şekilde içe aktar.

Son Düzenleme: Kylie ~ 27 Şubat 2009 22:59