Arada adres çubuğundan aradığım kelime veya cümeleyi arama sayfasından siteyi tıkladığımda arama sayfasına geri dönmek istediğimde dönemiyorum geri butonu aktif olmuyor.ikincibir sorun about:home about home daki arama kutusu yahoo arama yapıyor google yapmıyor ama önceden yapıyordu şimdi yapmıyor nolduğunu çözemedim ?
Firefox son sürümü hata ve arama sorunu
Arada adres çubuğundan aradığım kelime veya cümeleyi arama sayfasından siteyi tıkladığımda arama sayfasına geri dönmek istediğimde dönemiyorum geri butonu aktif olmuyor.ikincibir sorun about:home about home daki arama kutusu yahoo arama yapıyor google yapmıyor ama önceden yapıyordu şimdi yapmıyor nolduğunu çözemedim ?Sarışınlar ... olur derlerdi de inanmazdım...Neyse şaka bir yana;
Arama çubuğundaki ok işaretine tıkla, açılan listeden Google seç düzelir.
Geri dönmeyle ilgili sorunun büyük ihtimalle site ile ilgilidir. Firofox'tan değil. Her sitede böyle mi?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Son güncelleme de (4.0.1) baya hatalar bende de oldu. Tarayıcıyı açıyorum düzgün, kapatıyorum adres çubuğu falan kaymış. Kapatıyorum düzeliyor tekrar kapatıp açıyorum aynı hata, yani saçmalık dolu :) Bu arada zeybek arkadaşımızın sarışın olduğunu da hiç sanmıyorum :D Sorduğu soru da gayet mantıklı.