İnternetten yükleme yaptığımda bazen yarıda kalıyor.Bu olabilir. Ama benim anlamadığım şu.Yarım kalan yükleme nereye kaydoluyor firefoxta. yüklenenler downloads klasörüne geliyor. ama bu yarım kalanlar nerede ? Bazen aynı klasörde yarıda kalanı görüp siliyorum ama 0kb şeklinde oluyor. mesela diyelim 50mb.ı yüklenmiş. iişte ben bunu silmek istiyorum.bilgisayarda boşuna yer işgal etmesin diye.
Bunu nasıl halledeceğim. tarayıcm firefox ve vista kullanmaktayım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Firefoxta yarım kalan indirmeler nereye kaydoluyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Gerçekten mi :) ben de gereksiz yere depolanıyor diye düşünmüştüm.Çok teşekkür ederim.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Firefox indirme esnasında indirmenin yapılacağı klaösrde bir dosyanın orjinal formatı ile 0 kb lık dosya birde indirmenin gerçekleştiği firefoxsa özel uzantısı olan ve boyutu indirme artıkça artan dosya oluşturur. Eğer siz indirmeyi duraklatır yada indirme esnaında sistemi kapatırsanız her iki dosyada kalır ancak siz indirmeyi iptal ederseniz her iki dosyada silinir. Kısacası her şekilde kayıtlar indirmenin yapıldığı klasöre yapılmaktadır.