internette surf halindeyken pop up olarak modemimi kullanan programlar geliyor. benim internet bağlantımı otomatik olarak kesip modemi kullanıyorlar. bunu nasıl önleyebilirim. teşekkürler.
firewall
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.senin bilgisayar artik cok zor duzelir bana da olmustu.sen ilk once adawareSE,spybot yukle sonra bilgisayarı guvenli modta acıp tarat bunlarla gecmezse en kısa cozumu format:))belki baska programlar vardir ama benim bilgim bu kadar...ve interneti kapattıktan sonra hatta bilgisayari kapattıktan sonra telefon hattını modemden cıkart yoksa bunlar yurt dısı gorusmesi yaparlar ve yuklu bir telefon faturası gelir..
Eğer xp kullanıyosan system restore yap.eğer kullanmıyorsan burağin dediği gibi yap.Eğer hala duzelmediyse su dos altında calisan virus tarama programlarını kullanarak bir dene.Tabi oncesinde
windowsta esasli bir tarama yap.Birde işletim sistemini ve bu pop up dediklerinin programmı?yoksa internet explorer çalışırken belli sitelerde açılıyoda belli sitelerde açılmıyomu?