Bilgisayara hangi firewall ı kurıyım önerilerinizi bekliyorum
Firewall
free olarak comodoyu öneririm hem türkçe hemde çok iyi.ücretli dersen zone alarm pro,geçenlerde kampanyası vardı 1 senelik bedava lisans dağıtıyorlardı bende katıldım o kampanyaya şu anda kullanıyorum sanada tavsiye ederim güzel bir firewall.
tam bilemeyeceğim bende zone alarmı ilk defa bu kampanyadan kurdum ama bence hala kurabilirsin bir dene istersen güzel bir firewall bana kalırsa.
o kampanyadaki seriali istediğin zman kullanabilirsin ben 2 gün sonra kurdum bişi olmadı
o dediğin izin ver uyarılarını bir program açıldığında veriyor ben ilk kurduğumda hiç bir ayarıyla falan oynamadan direk kullanmaya başladım sadece firewall ayarlarını mediuma aldım o kadar.
ZoneAlarm kasıyor diye duymuştum.Nasıl kasıyormu pc ni ?
eski bir anakart ve 750 mb ram olmasına rağmen bende kasma falan yapmadı önceden bende kasıyor laflarını okuyup kurmayı düşünmüyordum ama kampanyayıda görünce bedava sirke baldan tatlı hesabı bir indirip kullanayım dedim hiç de düşündüğüm gibi çıkmadı kasma olayı olmadı üstelik pro olan sürümünün(bende bu var)antispyware özelliğide işe yarıyor.
kasmak ne dmek benim core 2 duo 3 ghz 3gb ram 320 gb olan bilgisayarımı bile ÖLDÜRDÜ O YÜZDEN HEMEN SİLDİM
ya arkadaşlar yapmayın benim bilgisyar antikanın teki bende tıkır tıkır çalışıyor sizde o kadar kasmasının mutlaka başka bir nedeni vardır o zaman bende niye sorun çıkarmıyor bu meret.