Arkadaslar forumda daha önce açıldımı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var yarım ederseniz elinizden öpebilirim...
Ben web tasarım bölümü okuyorum benim kullanmam gereken bu fireworks'ta silgide,fırça felan seçinde mouseun cok yavas hareket edıyor cekiyorum gelmiyor durduruyorum durmuyor bu yuzden calısmalarım kötü oluyor..bizim sınıfta 5-6 kişiininde bilgisayarında aynı hata var bu hatayı veren bılgısayarların çogunda vista yüklü benim bilgisayar samsung laptop r520 ve diğer arkaslarımında bılgısayarları ile denk bır bılgısayar bana bu konuda yarımcı olabılırmısınız ?
Şimdiden Sağolun
Fireworks'ta Mouse Hareket Yavaşlaması ? Çok Acil
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Son Düzenleme: kamilozel ~ 29 Kasım 2009 22:15
OP Yeni Üye
22 mesaj
Ekran kartı ATI HD 4650 directx 9 kullanıyorum ...Ama bu sorunu sadece vistada yapıyor ?
Son Düzenleme: kamilozel ~ 11 Kasım 2009 23:12
OP Yeni Üye
22 mesaj
Valla ben CS3 kullanıyorum buna bir çare bulmam lazım ...Hocalar bile yapamıyor yavv..
Taze Üye
1 mesaj
windows 7 kullanıyorsanız aero peek özelliğini kapat program açıldığında. Bi de uyumluluk modundan xp sp2 ye ayarla. Programın smgesine sağ tıklayıp, uyumluluk bölümünden masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak'ı işaretle ve uyumluluğu dediğim gibi ayarla sorun çözülecektir.