Arkadaşlar güvenilir bir firmanın internet sitesinden kasa siparişi verdim. Orada AOPEN QF50W ürün kodlu kasanın 350 W olduğu yazıyor ve tereddütsüz sipariş verdim. Ama tesadüfen başka bir firmanın internet sitesine baktığımda kasanın 300 W olduğunu gördüm. 1) Siparişimi geri alabilirmiyim yada ürünü gönderdiler ise geri gönderebilir miyim?2 )Bu kasa gerçekten kaç W bilen var mı? teşekkür ederim.
Firmaların internet siteleri ne kadar doğru?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ewet bildigim kadarıyla 15 gün içinde iyade hakkınvar paranı al eger vermezlerse şikayetle ala bilirsin bu senin yasal hakkın
Unutmamam gereken kasanın kutusunu acmamak.
Hayır, kasanın kutusunuda açabilirsin.
Önemli olan senin eline geçecek faturada ne yazdığıdır;
Eğer faturada 350W, ancak ürün 300W ise mahkmeye bile gidebilirsin, ki zaten adamlar böyle bir yanlış yaptıkları için senden özür dileyecektir büyük ihtimalle. O yüzden pek üzülme.
Ayrıca bilmeyenler için;
ALınan ürün her eğer kutusu ve faturası düzgün yapılırsa, 1 hafta içerisinde sorusuz ve sualsiz geri iade hakkınız vardır, o yüzden takmayın.
www.sikayetvar.com bu adreste bazı firmalarla ilgili sikayetler falan var ..sikayeti olanların ise sikayetleri genelde çözüme kavuşturluyor..bence bu siteye basvurabilirsin.. firmalar genelde çözüme kavuşturmuş şikayeti olanların şikayetlerini..