firmware ile cdrw hızlandırma nasıl yapılır? benim philips 1208 var mesela bunu hızlandırmak için naapmalıyım. bilen varsa bizahmet.
firmware ile cdrw hızlandırma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.firmware garantiyi iptal etmiyo mu yaff
Arkadaş hızlanır mı bilmem ama başına iş de açabilirsin. Bence en son dene. Nette bunu yaparken yenisini almak durumuna düşenler var. Yani pirinç-bulgur mevzusu. Her şeyi doğru bile yapsan, bu sefer de sanki işlem yapmıyor gibi uzun süre kalınca insanlar kendileri de yarıda kesip okuyucuyu uçurabiliyor.
Kolay Gelsin
Bence hiç uğraşma,işe yarayabilir ama aygıtın ömrünü kısaltacağı kesin...Bırak böyle dursun...Ama yinede istersen MTK winflash diye bir program kullnacaksın.İnternetten de writerin için dosya indireceksin ve yükleyeceksin...
Cd syazıcıyı hızlandiriim derken tamamen çalışmaz duruma sokabilirsin...Dikkatli ol .Hem ne deişcek ki.Sen en iyisi bu işe kalkışma...
daha önce firmware upgrade yaptım birkaç kez, bana firmware nedir nasıl yapılır anlatmayın, detaylı biliyorum zaten.(gerçi haklısınız başta sormuşum) sadece sormak istediğim soru şu. hızlandıracak firmware'i nereden bulabilirim. bilen varsa... philips pcrw1208 (bu arada diablo 50 amd2500+ dan bahsetmiş, sonuna kadar haklı, bende 2600+ ı, 3200+da 49 derecede sabitledim:) çok hoş, insan tatmin oluo)
http://download.pchome.net/system/boardcard/15915.html
işte burdan MTK winflash ı indirebilirsin
mtk flash ı sormuyom, flashlanacak binary dosyasını soruyom, bilmiyosan bilmiyom de.
O site CHIP dergisinde yazıyordu.Ayrıca üretici sitelerinde Firmware güncellemeleri için dosyalar ve programlar mevcut...
bilmiyorum veya bilmiyorum iyilikte yaramıyo
kusura bakma. harbi azarlamış gibi olmuşum şimdi baktım da. neyse . özür.
O hızlandırma olayı tam randımanla gerçek olabilseydi adam o modeli zaten hızlı satardı.
tamam hızlandırabilirsin ama yanık cd çıkarma ihtimalin iyice artar...
ama yine de sen bilirsin, kolay gelsin...
Yaptığım bir firmware update sonucu (hızlandırmak isteyen arkadaşa duyurulur) cd tahliye düğmesine basınca yüzüme doğru cd fırlatan bir cd-rw im oldu.... Allahtan eski firmware i yedeklemiştim de düzelttim aleti... Tavsiye etmem...
cd leri yakarsın olmazsa alet uçar