Fırsat Havuzu

goktug_ay
30-04-2012, 10:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

Merhaba arkadaşlar; 

Fırsat sitelerinin iş yükü ve maliyetinin %75 lik kısmını firsat bulmak ve yayınlamaya hazır hale getirmek olduğunu sektörle ilgili arkadaşlar bilir.

Bizde Firsathavuzu.net olarak fırsat siteleri ile yaptığımız anlaşmalar gereği,'' fırsatlarının yayınlanmasını isteyen ve potansiyeli olan firmalar ile fırsat sitelerini'' bir araya getirdiğimiz bir platform oluşturduk. 

Bunu açacak olursak,bire bir ekip arkadaşlarımızın görüşmeleri sonucu anlaşmaya varılan firmaların görselleride dahil tüm bilgilerini,kapalı devre(sadece üyelik atadığımız kişilerin ulaşabildiği) bir sistem üzerinde yayına hazır hale getirip,buradan üye firsat sitelerine kendi adlarına yayınlamaları için aktarımını gerçekleştiriyoruz.Bu sayede firsat siteleri yayınlayacakları firsatlara kolay ,zahmetsiz ve en ekonomik olarak ulaşırken,diğer yandada dikkatlerini tamamen pazarlamaya yöneltebiliyorlar.İşletmeler içinde reklam ve kampanyalarını tek bir elden yönetme şansı doğuyor. 

Ürün bazlı tedarikçileri saymazsak (eğlence,yeme-içme,güzellik,sağlık,eğitim,şehir aktiviteleri) gibi bir çok kategoride firsat sitelerine yayınlayacakları fırsatları sunan tek firmayız. 

****Not**** 

Her geçen gün gelişen sektördeki iş yükünün artması nedeniyle destek verdiğimiz illerdeki ekip arkadaşlarımızın sayısını arttırmaya ve yeni illere destek vermeye karar verdik. 

*Sektör hakkında bilginiz varsa, 
*Kendinize güveniniz tamsa, 
*İkna kabiliyetiniz yüksek ve diksiyonunuz düzgünse, 
*Yaşadığınız şehiri iyi tanıyorsanız, 

[email=info@firsathavuzu.net]info@firsathavuzu.net[/email] mail adresine; 

*Ad ve Soyad 
*Yaş 
*Öğrenim durumu 
*Şehir 

Bilgilerini içeren bir mail atarak başvurabilirsiniz. 

Tüm başvuru sahiplerine ayrıntılar konusunda dönüş yapılacaktır. 

(DipNot:Ekibimize katılmaya hak kazanan arkadaşlara çalışma saatleri ve maaşını kendi belirleme konusunda performans odaklı esneklik sunulacak.Maaşlar 1500-5000 tl arası performansınıza göre belirlenecektir.) 

Hertürlü merak ettiklerini ve sorularınız için; 

İletişim = [email=info@firsathavuzu.net]info@firsathavuzu.net[/email]