Her zaman goftiliğini vurguladığım fistaya bu sefer fedarellerden darbe geldi. news.com danki "Federal agencies ban Windows Vista" adlı haberde ajanlar fista kullanımını yasaklamışlar güvenmedikleri için. hatta fista yüklü pclerin ağa bağlanmaları bile yasak. nist (National Institute of Standards and Technology- ulusal teknoloji standartları enstitüsü)Michael Baum da fistaya şuan için güvenmediklerini belirtmiş. görünen köy klavuz istemez. ms nin 400 dolar istediği fistanın hali içler acısı...
Fistaya bir darbe daha!!
onun özelliği orada hatta sesli söylerken hapşururcasına fista dendimi daha bi güzel oluyor :)
hatta bunu hava kaçıran balonun fıslaması gibide düşünülebilinir
Merhaba
Evet.Şimdilik öyle.Bakalım vista SP1 deki yenilikler bizi vistaya geçirmeye ikna edicek mi? (Kendi adıma konuşuyorum Vista dan memnun kalanlar da var ama çoğu memnun değil)
Şahsen ben XP pro. sp2 imden memnunum.Vistanın tek özelliği arayüz.Zaten bu da pek işe yaramıyor.Sadece görsel güzellik.
İyi Günler..
Vistayla beraber gelen kolaylıklar bu işletim sistemini daha çekici olduğunu gösteriyor vistanın en büyük özelliği daha xp den daha stabil çalışması ve daha ilerki zamanlardaki donanımlarla daha iyi bir çalışma performansı gösterecektir vistayı sevmek istiyorsanız kurcalayıp öğrenin ve test edin ama iyi bir sistem şart tabiki!!!
vistaya daha var arkadaşlar ve bir çok kişide xp ile dewam edeyıyor kı sistem upgrade etmek istemıyorlar vistanın ne kadar avantajı varsa bir o kadarda dezavantrraj ı war hele güvenlik açıkları yeter kı bu bile vistayı xp den daha düşük yapmakta şu anda ama tabıkı xp gibi yamana yamana eli ayağı düzeltilcek
oba bari sen bi işletim sistemi yapta kullanak hani güvenlik uzmanı gibi konuşuyonya o bilgilerinle bi işletim sistemi yapta rahatlıyalım eğer yaparsan bill amcam seni satın alır he belki windows 7yi sana yaptırırlar çok biliyonya acayip yaparsın
ms nin yalanlarına kanmıcak kadar iyi biliyorum merak etme. hayatım pc başında geçti. ms dos dan server serisina kadar ms nin bütün oslerni kullandım. hatta bana amerikadan beta sürümlerini yollayanda ms nin kendisidir. yollamasının sebebide yine ms yi eleştirebilmemdir. çünkü kendiside biliyorki eleştirildikçe daha gelişcek. milletle dalga geçmeye çalışarak değil